1

Megvannak az írók a Hasbro Filmes Univerzumához

hasbroTavaly decemberben jelentették be, hogy a Hasbro is a Marvelhez hasonló filmes univerzumot indít el. Akiva Goldsman irányításával jött létre egy írószoba, ahol a Transformers folytatásokkal és spin offokkal foglalkoztak. Ám Goldsman feladatköre némileg kibővült, hiszen most már nem csak az Alakváltókkal kell foglalkoznia, hanem a többi Hasbro projektet is felügyelnie kell.

Az eltelt hónapok alatt összegyűjtötték azokat az írókat, akik kitalálhatják, hogy a közkedvelt termékek és jól ismert karakterek miképp kezdjék meg útjukat a vászon felé. A Pulitzer-díjas Michael Chabon, Lindsay Beer, Cheo Coker, Joe Robert Cole, Nicole Perlman, Jeff Pinker, Nicole Riegel, Geneva Robertson és Brian K. Vaughn foglalhatott helyet ebben a „teremben”. Egy részük még csak újoncnak számít, vagy éppen előkészület alatt álló projekttel (pl. Robertson – Tomb Raider) foglalkozott, de azért nem csak kezdő akad köztük.

A Transformers és a G.I. Joe franchise ugye már sikeresen elindult, most a Micronauts, Visionaries, a M.A.S.K. és a ROM bemutatkozására várhatunk.

Egy komment

  1. Na, pont két napja néztem újra mindkét G.I. Joe filmet (hát az első jobban sikerült szerintem) és pont azon gondolkodtam hogy mi újság egy esetleges harmadikkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *