6

2023-ig négy Avatar folytatást kapunk

avatarrrrHat évvel ezelőtt, 2010-ben a Fox stúdió 2014. decemberére lőtte be az Avatar 2 bemutatóját. Na, ez a dátum eléggé elmúlt és a folytatás még mindig nem érkezett meg. Viszont nem egy, hanem rögtön három rész elkészültét is beígérték. És ebből mostanra négy lett. Igen, lesz Avatar 5 is. Szóval James Cameron alaposan lefoglalja magát. De kérem szépen, mi lesz így a Battle Angellel?

A tervek szerint az Avatar 2 2018. karácsonyán futna be, az Avatar 3 2020-ban, a negyedik felvonás 2022-ben és végül az ötödik film 2023-ban jönne.  Cameron a CinemaConon mondta el, hogy a világ legjobb négy forgatókönyvíróival is dizájnereivel dolgozik együtt. „A folytatások önálló filmként is megállják a helyüket, együtt viszont egy komplett sagát fognak alkotni.” – jelezte a rendező.

A prezentáció során bemutattak pár concept artot, amelyek víz alatti és égi csatát ábrázoltak.

avatar

6 komment

  1. Bírtam az Avatart és vártam is a folytatást, de addig húzták-vonták-késleltették a dolgot, míg számomra totál érdektelen nem lett. Egyszerűen már tojok az egészre, pláne így, hogy évek óta csak az ígérgetések meg a folyamatosan tolódó premierdátumok kitűzése megy, mert ahhoz viszont nagyon értenek.

  2. Ideje volt már. Valami kis animáció filmet előzményként kiadhattak volna, hogy ebbe a hosszú várakozásba el legyenek az emberek. No de mind1 várom nagyon a folytatást.

  3. Nonononononono
    Semmi bajom nem volt az Avatarral, tetszett, de jobban örülnék, ha Cameron inkább máson ügyködne. Leforgatna mondjuk két Avatart, oké, ki lennék vele békülve. De csináljon már mást is a na’vik bemutatása és a természet megmentése mellett. Nem igazán tudok mondani a Piranha 2-n kívül olyan filmet, ami rossz lett volna tőle. Szóljon Schwarzinak, csináljanak egy remek akció-vígjátékot.

  4. Nehéz már bármit elhinnem Cameronnak, főleg úgy, hogy az első rész sztorijában nem volt semmi, ami túlmutatna az egypatronon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *