3

Jar Jar megformálója eléggé letört, hogy az általa játszott karaktert mindenki utálja

jarjar1Jar Jar Binks a galaxis egyik legutáltabb lénye. Talán csak George Lucas kedveli igazán. De most inkább essen szó a karakter megformálójáról, Ahmed Best-ről.

James Stangroom a Youtube-on indította el a These Are The Actors You’re Looking For (azaz: Ezeket a színészeket keresitek) sorozatát. Ebben olyan színészekkel beszélget, akik részt vettek a franchise-ban, de csupán mellékszereplők voltak. A legutóbbi részben Besttel beszélgetett, aki azt mondta, hogy egyik fő ok a kihívás volt, amiért elvállalta a szerepet. Ekkor még nem volt Andy Serkis és Gollam, navik az Avatarból, marslakók és John Carter. Megalapoztak a technológiának és a George-dzsal való közös munka úttörőnek számított a színjátszás és történetmesélés szempontjából. Elmondása szerint ha valaki efféle figurát alakít, akkor saját személyiségét is hozzáadja, testileg-lelkileg belead mindent a munkába. Így aztán eléggé rosszul esett számára, amikor szembesült a negatív kritikákkal.

De a Baljós árnyak merchandise-a olyan röhejes terméket is kiköhögött, mint a Jar Jar nyalóka. Best azt mondta, hogy a marketingosztály fejese fel is hívta, bocsánatot kért.

jarjarnyaloka

Hozzátette, ha esetleg úgy alakulna, hogy felkérnék, hogy ismét játssza el Jar Jar-t biztosan nemet mondani.

 

3 komment

  1. Nem a srác tehet a közutálatról; Lucas tehet, aki azt gondolta, jó ötlet a politikai machinációk meg az erő varázstalanítása mellé betenni egy kis óvodás slapstick-humort. Hát nem kellett volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *