10

Writing’s On The Wall klip – A Spectre hivatalos főcímdala

writingsonthewall

Sam Smith-t érte a megtiszteltetés, hogy elénekelje a következő James Bond film főcímdalát.  Néhány napja már hallható volt, most pedig itt a hivatalos klip is.  Kinek hogy tetszik? Évek múltán is eszünkbe jut vagy csak akkor akkor ugrik be a szerzemény, ha felírjuk a falra emlékeztetőnek,  hogy volt ilyen is?

10 komment

  1. Nagyon kellemes csalódás.
    Egyszerre gyengéd és erőteljes, és a háttérben a vonósok… szuper na!
    (2:42-nél azok a bazinagy mesterséges kövek mire szolgálnak? Sosem értettem miért vannak ilyenek tengerparton. Szigetlakók, segítsetek!)

  2. Armida: Szerintem azok hullámtörők. / Nekem nyivákolós ez a zene, pedig maguk a hangszerek nagyon jók. Ez a krapek nem kellene ide, akkor már inkább egy nő. Adele nem lett volna jó? 😀 Ugyanaz a rendező, Bond is. Akkor meg?

  3. Ez tragédia.Amikor féfiak akarnak ilyen magas nyivákolos hangon énekelni az mindig kiveri nálam a biztositékot.Adelee nagyon magasra tette a lécet de az elötte lévökis kitettek magukért és ez a dal egyálltalán nem méltó ehez a nagymultú tradiciohoz.

  4. Meghallgattam néhányszor, de ebben nem sok Bondos van. A Tina Turner-féle számot anno többször visszajátszottam, vagy mondjuk Alicia Keys-t. De ez nem az igazi, nem az igazi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *