8

Túl komoly lett a Thor: Ragnarok forgatókönyve

thorIgazán komoly, komor hangvételű Marvel film? A Thor: Ragnarok forgatókönyvét sikerült abszolút így megírni és a Marvel úgy döntött, hogy a harmadik rész rendezőjével, Taika Waititi-vel próbálnak némi humort a történetbe csempészni és valószínűleg egy másik író is besegít majd. De alapvetően a sztori nem fog változni, az apokaliptikus hangvétel megmarad.

A BirthMoviesDeath oldal egyúttal megerősítette a korábbi pletykát, miszerint Hulk is benne lesz a filmben és nem csak pár perc erejéig lesz látható. Ráadásképpen nem a Földön és nem is Asgardban fog zajlani a cselekmény, hanem egy másik bolygón mehet a zúzás.

Találkozni fogunk a Valkűrökkel is, ami azt jelenti, hogy Valkűr, azaz Brünnhilde is megjelenik. A képregényben tagja volt az Oltalmazóknak és általában Dr. Strange-dzsel voltak közös kalandjai. Nemezise Varázslónő.

8 komment

  1. Itt az ideje végre egy komorabb Marvel filmnek…
    A Vasember 3 is epic drámának volt eladva az előzetesekkel…az Ultron Kora is hasonlóképp, de az egyetlen aminél tényleg volt ilyesmi az a Tél katonája volt.

    • Egyetértek. A Vasember 3. részét elcseszték. Az Ultron kora pedig csak szeretett volna komoly dráma lenni.

  2. Remélem nem ő zuhant bele a tengerbe az ultron végén hanem mondjuk a milano…hasonlít a quinjetre és drax mondta h szívesen elnézne a földre….:D

  3. Koimbra, én úgy olvastam, hogy 3 (Föld, Asgard, ?) helyen fog játszódni de jóval kevesebbet lesz benne a föld mint eddig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *