2

Stb…

inhumans

Állítólag a Marvel félreteszi az Embertelenek filmet és inkább az Agents of S.H.I.E.L.D.-et erősítenék a témával.

Jean-Juliet Baronnet, az Ubisoft Motion Pictures vezére az Assassin’s Creed film kapcsán arról beszélt, hogy Michael Fassbendert úgy sikerült megnyerni, hogy gyakorlatilag úgy mentek oda hozzá, hogy el akarják készíteni a mozis változatot. „A színész kiválasztásával kezdtük, ami eléggé szokatlan dolog. Még érdekesebb, hogy úgy ment bele a dologba, hogy semmink nem volt. Nem volt forgatókönyvünk, nem állt mögöttünk stúdió, se egyéb más. Annyit mondtunk neki, hogy összehozunk egy ismert branden alapuló produkciót és a Batman: Kezdődik, illetve a Szárnyas fejvadász filmekre hivatkoztunk. Együtt dolgozhat az írókkal és az összes fontos döntésnél kikérjük a véleményét.”

Úgy hírlik, hogy a Power Rangers produkció sztorija a  Power Rangers: Dino Charge sorozat után veszi fel a fonalat. Mindenesetre tény, hogy Naomi Scott lesz Pink Ranger.

Pletykálják, hogy a Villám filmben a főhős ruházata sokkal inkább fog hasonlítani egy páncélhoz, illetve Barry Allen egy technikai geek lesz.

0tmTatiana Maslany leszerződött a Stronger drámába.

Kelly Marcel írja az élőszereplős Szörnyella de Frász filmet.

Ron Perlman alakíthatja Goblint a Legendás állatok és megfigyelésükben.

Rick Moranist is felkérték, hogy cameozzon a Szellemirtók rebootban, de ő nem érezte szükségét ennek és nemet mondott.

Laurene Powell Jobs, Steve Jobs özvegye Leonardo DiCaprio-t és Christian Bale-t is felhívta, hogy ne vállalja a Jobs filmet.

James Cameron és a Dark Horse kiadó bejelentették az Avatar képregényt.

Goosebumps music video.

2 komment

  1. A Marvel nem teszi félrea az Inhumanst, ugyanúgy meg lesznek osztva, csak a SHIELD-ben nem használhatják a királyi családot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *