1

Problémák A rajtaütés remake háza táján

raidIgazán látványos és kemény, ráadásul minőségi akciófilm ritkán akad. A rajtaütés (The Raid) indonéz üsd, vágd, nem apád produkció szinte a semmiből jött és gyorsan világhírű lett. Természetesen Hollywood is akart egy saját verziót. A Red Hill thrillerrel hírnevet szerző Patrick Hughes ülhetett be a rendezői székbe, bár azóta a The Expendables 3-at is kiadta kezei közül. Frank Grillo és Taylor Kitsch neve keringett a remake környékén.

A projektből azonban mégsem lesz semmi. Legalábbis egy ideig biztosan nem. Ugyanis a Screen Gems kihátrált a film mögül és egyúttal Hughes is bejelentette távozását. Arról nincs információ, hogy Hughes miért lépett le, mindenesetre hamarosan belevág a The Storm Warningba, ami az 1988-as katasztrófába torkolló Hobart vitorlásversenyről szól.

Az amerikai változat cselekménye egyébként a közeli jövőbe helyezte volna a cselekményt és egy SWAT egység tört volna rá egy drogbáró rejtekhelyére.

Egy komment

  1. Szerintem úgy ahogy van felejtsék el. Nem kell amerikanizálni. Azok a filmek úgy jók, ahogy vannak. Alig várom a harmadik részt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *