0

Nyerj páros belépőt Az utaskísérő premier előtti vetítésére

utaskiseroA Mozi Mánia app, a FilmDroid  valamint partnerei premier előtti vetítésen mutatják be Az utaskísérő – Senkit nem hagy kielégítetlenül! (Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant) c. amerikai vígjátékot, a hazai forgalmazó, a Cinetel Kft jóvoltából.
A budapesti zártkörű vetítésre páros belépőt nyerhetsz, amennyiben részt veszel játékunkban.  Ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson a filmdroid.blog@gmail.com-ra küld el a rendező nevét október 25. 12.00 óráig. A nyerteseket e-mailben értesítem.
Larry Gaye, nevének fura hangzása ellenére nem meleg, sőt! Igazi gigolo, a legnagyobb király a szakmában és az ágyban. Igaz, annyi esze sincs, mint egy marék lepkének, de nem is ezért imádják a nők. Larry légi utaskísérő, nincs az a meleg helyzet, ahol ne találná fel magát és ne hagyna maga után elégedett utasokat, akárcsak a repülőgép kondenzcsíkja. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem utaskísérő, hanem pilóta szeretett volna lenni, ám nem ment át az alkalmassági vizsgán, s ez a kudarc a mai napig kísérti. Ráadásul újabb fenyegetettség elé néz: a légitársaság új típusú robot-stewardesseket tesztel, amik idővel leválthatnák őt és kollégáit. Larrynek tehát igazolnia kell, hogy többet ér, mint egy cyborg-utaskísérő – bármilyen formás kebleket is terveztek azoknak.

Az utaskísérő – Senkit nem hagy kielégítetlenül előzetes:

Sam Friedlander rendezésében, Jayma Mays (A pláza ásza) és Patrick Warburton (Ted) szereplésével készült komédia premier előtti vetítésérének a Lurdy Mozi ad otthont, Az utaskísérő – Senkit nem hagy kielégítetlenül hazai bemutatója előtt két nappal, 2015. október 27-én, este 7 órától.
Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A nyeremény jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

 

Partner oldalak:

PluszMínusz Blog www.pluszminusz.blog.hu

Média partnerek:

GiGa Rádió www.radiogiga.eu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *