0

Heti bemutatók

libabor

Libabőr (Goosebumps): R.L.Stine regényeibe zárja a különféle szörnyeket. Zack a környékre költözik és bejut az író szobájába, majd véletlenül szabadjára engedi a lényeket. Jack Black főszereplésével forgott a film.

Macbeth: William Shakespeare drámájából készült a film. Michael Fassbender játssza a címszereplőt, aki megöli a királyt és ő foglalja el a trónt. Azonban a hatalmat meg is kell valahogyan tartania.

Dheepan – Egy menekült története (Dheepan): A francia drámában Dheepan hazájából Franciaországba menekül, gondnokként kezd dolgozni.

Az utaskísérő (Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant): Larry Gaye utaskísérő és nagyon is jól megy neki a munka. Azonban a légitársaság kiborgstewardessekkel akarja lecserélni a régi csapatot és ezt nem hagyhatja.

LogIn: Magyar thriller. Janka egy online társkeresőn ismerkedik meg a szintén szomorú múlttal rendelkező Tamással. Mindketten bosszút szeretnének állni azokon, akik miatt kikészültek és egymást segítik a tervben.

Hókirálynő (The Snow Queen): Orosz animáció. Egy napon a gonosz királynő a sarki széllel Vegard mestert és feleségét, Unát elragadta gyermekei mellől, és jégszoborrá változtatta. Évekkel később a Hókirálynő egyik szolgája, Orm, a troll egy árvaházban felfedezi Vegard varázsló fiát, Kait. A sarki szél Kait egyenesen a királynő palotájába repíti, aki arra készül, hogy őt is jéggé dermeszti.

Drifter: Magyar-német film. Ricsi 17 évesen az illegális versenyzések aktív részese. Úgy dönt, hogy BMW-jét kissé kipofozza és azzal akar elindulni vidéken egy autóversenyen.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *