0

Heti bemutatók

sicario1

Sicario – A bérgyilkos (Sicario): Emily Blunt egy idealista FBI ügynököt játszik, akit beszerveznek egy elit kormányzati egységbe. Ám idővel a nő kénytelen átértékelni mindent, amit eddig a túlélésről tudni vélt.

Pán (Pan): A történet a 40-es években indít Londonban, Blackbeard árvákat rabol el, így jut el Péter Seholországba. Sok veszély és kaland közepette lassan kiderül, hogy a sors milyen szerepet osztott rá.

Az utolsó boszorkányvadász (The Last Witch Hunter):  Vin Diesel alakítja Kauldert, a boszorkányvadászt, feltett szándéka, hogy végez az összessel. Ám mielőtt még hidegre teszi a Királynőt, az megátkozza: Halhatatlansággal sújtja, így a férfi soha nem találkozhat szeretett nejével és lányával a túlvilágon. Évszázadok telnek el, már csak Kaulder maradt egyes egyedül a vadászok közül.

Az életművész (Burnt):  Bradley Cooper játssza Adam Jones sztárséfet, akinek viselkedése és drogfüggősége miatt karrierje tönkremegy. Londonban próbál újra talpra állni.

Veszettek: Goda Krisztina filmjében egy problémás anyagi helyzetű fiú csatlakozik egy rendvédelmi szervezethez, szeretne valamit tenni a bűnözők ellen. De rá kell jönnie, hogy nem mindig lehet tudni, hogy ki a bűnös.

Aferim!: A fekete-fehér film XIX. században, a Havasföldön játszódik. Constandint egy szökött rabszolga felkutatására bérelnek fel, a keresés közben fiát a túlélésre neveli.

A meglepetés (De Surprise):  Egy milliárdos olyannyira unja az életet, hogy legszívesebben meghalna és felbérel egy céget, hogy öljék meg. Azonban szerelmes lesz, így meggondolja magát, de a szerződést nem tudja semmissé tenni.

Kókusz Kokó, a kis sárkány (Der kleine Drache Kokosnuss): A német animációban Kókuszfalva kincsét ellopják. Kokó, a fiatal sárkány megpróbálja visszaszerezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *