8

Félretették a Terminator folytatásokat

terminatorrrrA Paramount eléggé bizakodó volt a Terminator: Genisys kapcsán. 2017-ben és 2019-ben jöttek volna a folytatások, azonban a film hazai földön csúnyán leszerepelt és csak a kínai közönség lelkesedése miatt kúszott el 440 millióig a produkció bevétele.

Ennek ellenére mégsem nevezhető nyereségesnek az alkotás. A THR cikke szerint a franchise-t parkolópályára tették. Ami nem jelenti azt, hogy nem is fognak vele foglalkozni, csak éppen a fejesek számára már nem élvez prioritást és nem túlzottan siettetik a következő felvonás elkészítését. Mindenképpen hozzá kell tenni, hogy a hivatalos megerősítés várat magára, de elképzelhető, hogy a stúdió ezzel sem fog vesződni.

A jogok pedig 2019-ben így is, úgy is visszaszállnak James Cameronra, aki elmondta, hogy nincsenek tervei a Terminatorral, ő elmondta, amit el akart. Meg kvázi a következő éveket amúgy is az Avatarral fogja tölteni.

A film utolsó jelenete

8 komment

 1. Még szerencse hogy teljesen lezárult a történet az 5.részben, így nem olyan nagy kár. Meg aztán szerintem már semmi újat nem tudnának mutatni egy folytatásban.

 2. Azért nem teljesen zárult le a sztori… maradtak nyitva dolgok, pölö, hogy ki küldte vissza az öreg Shwarzit, plusz a stáblista végén láthatjuk, hogy a… na nem spoiilerezek, a lényeg, hogy van a stáblista végén jelenet, amiből látszik, hogy tényleg “gyúrtak” a folytatásra..
  Amúgy nem lett siker, nem lett siker… de mire várnak? Hogy Shwarzi tólószékbe kerüljön? 😀

  • Na ez az, mire ez az időhúzás, Scwarzit már a T3 kapcsán is betalálták az öregedése kapcsán, na ezt most is megkapta pár kritikában, hozzászólásban… de 2015 évvége van, ha már náluk van a franchise, akkor sajtolják ki a profitot, legalábbis a pénzéhes profitorientált Hollywood erre specializálódott, most meg hogy viszonylag még a határidő is szűkös, vacilálnak? Nem lesz senki sem fiatalabb, a bevétel sem volt olyan szörnyű szerintem, és személy szerint még tetszett is a film (mindenképpen jobb volt az előző kettőnél) Vártam a folytatást.

 3. Sajnos tönkretették az egész franchise-t. A negyedik rész új iránya (megmutatni a háborút, elfelejteni Schwarzit, időutazást hanyagolni) jó lett volna, de a borzalmas forgatókönyv és a pocsék rendezés miatt az is felemás élmény. A “nyolcadszor is visszamegyünk az időben, és újrajátsszuk ugyanazt Schwarzival” teljesen értelmetlen, ezt az idei rettenet megerősítette.

  • Nekem tetszett a negyedik rész, szórakoztató popcornfilm volt. Bár terminatoros hangulata nem volt. De ha esetleg elfogadták volna a rajongók ezt az irányt, akkor már a jövőben mehetne a viaskodás a gépekkel. Vagy ha már mindenképpen a gépvisszaküldős történet mellett voksolnak, akkor akár lehetne a középkorba helyezni a cselekményt. Volt is ilyen regény.

   • Szerintem ott rontották el a franchise-t, hogy a 4. részben egyből kinyírták a Skynet-et. A jövőben zajló történéseket úgy kellett volna alakítani, hogy egy trilógia hosszáig kitartsanak. Így sokkal könnyebb lett volna megtervezni az 5. részt is. Jelen helyzetben a rajongók jobb, ha felkészülnek, hogy nem lesz több Terminator-film!

 4. Én tökre sajnálom, baromi jól szórakoztam rajta.
  Nálam még mindig az év vígjátéka!
  (És érdekel, hogy hogyan folytatnák, így, hogy a karakterek tisztában vannak az előző idősík történéseivel.)

 5. Az a 30 millió a végén úgy tűnik, csak nagyon hiányzott az amerikai bevételből. Az is lehet a gáz, hogy két filmet is le kéne forgatni egyszerre, ami azért jó nagy kockázat.
  Ha nem történik semmi pár hónapon belül, akkor asszem elfelejthetjük a Terminator szériát vagy 10 évre. Cameron nem fog vele csinálni semmit. Bár mondott olyet, hogy újrakezdené az alapoktól. Persze akkor se ő csinálná meg a filmet.
  Érdekesség különben, hogy a TG valójában több mint 450 milliót termelt, csak Kínában elcsaltak egy állami propaganda film miatt vagy 10-15 milliónyi bevételt. Persze valószínűleg az se sokat változtatott volna a dolgon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *