1

James Wanra bíznák a Robotech filmet

robotechJames Wan kisebb költségvetésű horrorokkal foglalkozott, mielőtt őt választották ki a Halálos iramban 7 (Furious 7) megrendezésére. Sikerült helyt állnia, ugyanakkor műve inkább egy képregényfilmre hasonlított, mint verdákkal megspékelt akcióra. A Warner úgy érezte, hogy pont ő lenne a megfelelő az Aquaman ledirigálására, de még nem biztos, hogy Wan rábólint az ajánlatra. Most a Sony is felkereste, ajánlatot csúsztatott az asztalára. A stúdió szeretné, ha levezényelné a Robotech sci-fit.

A projekt elég régóta a tervezőasztalon pihen és nem elképzelhetetlen, hogy még éveket kell várni, mire valóban elkészül a film. A Robotech a népszerű animeszéria alapján formálódik, az emberiség űrlények technológiáját felhasználva hatalmas robotokat építenek, hogy azokkal verjék vissza az idegenek invázióját.

Egy komment

  1. ..hej,de szép is volt…amikor először a hangyásodott képen megjelent a DJ KAt Show,amiben a GI Joe volt… aztán tovább lapozgatva hirtelen felvillant a Super Channel is,ahol éppen kezdődött a Robotech, aminek már a zenéje is istentelenül jó volt. Annyit nem repültem vadászgéppel gondolatban,mint akkor 😀 Régi szép idők 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *