4

Pletyka: Wesley Snipes aláírt a Penge 4-re

bladeWesley Snipes egyik legismertebb szerepe Penge (Blade) volt. A harmadik rész forgatása alatt elég nehezen lehetett vele bírni, később pedig 5 millió dollárra perelte a New Line-t és a producereket. A színész egy ideig sitten ült adócsalás miatt, majd az Expendables – A feláldozhatók 3-mal  (The Expendables 3) térhetett vissza a vászonra. Egy interjúban megemlítette, hogy szívesen bevállalná a Penge 4-et, újra boldogan hentelne vámpírokat, ha lehetősége adódna rá.

Elvileg erre lehetősége is lesz. a New York Daily News pletykalap forrásaira hivatkozva megírta, hogy Snipes le is szerződött a folytatásra, 3 millió dollár ütötte a markát és a profitból is részesülni fog.

Már csak azért se vegyük készpénznek a hírt, mert a Penge első három részét a New Line-nál készítették, majd a jogok visszakerültek a Marvelhez. Hogyan is tudna folytatni egy olyan franchise-t, amely egy másik stúdió berkein belül született.

 

 

4 komment

  1. Az első két rész fasza volt. Még ha nem is folytatódik maga sztori, szívesen látnom egy rebootban is.

  2. De vajon Penge milyen vámpírt tudna még megölni? Volt már vámpíristen, volt már mutáns vámpír, volt már ősvámpír , ki lehet itt még találni új vámpírfajtát?

  3. A Marvel Univerzumban 7-8 féle vámpírfaj van, ha nem több… 😉
    Ráadásul Drakulának ott két fia is van!

  4. Ő nagyon ott van erre a szerepre, és akár folytatás lenne, akár reboot, én szívesen nézném. Csak remélem jobban feldolgozzák az eredeti vámpíros- misztikus történeteket

    Vámpír meg lesz neki elég. A Montesi formulával Dr. Strange egyszer megtisztította tőlük a Földet, de azután is visszaszaporodtak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *