1

Luke Kleintank lesz Az ember a Fellegvárban sorozat főszereplője

ridleyscottRidley Scott egyszer megismertette velünk Philip K. Dick világát, a Szárnyas fejvadászból (Blade Runner) idővel klasszikus lett. Tervezgeti a folytatást is, de ezen túlmenően producere lesz a szerző másik művéből készülő sorozatnak.  Az ember a Fellegvárban  (The Man in the High Castle) főszereplője a Dr. Csont (Bones) és a Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) szériák oszlopos tagja, Luke Kleintank lesz. Joe Blake-et, a new york-i ellenállás tagját formálhatja meg, a karakter nem szerepelt a regényben. Frank Spotnitz írja az első részt és David Semel dirigálhat a munkálatok alatt.

A könyvben a második világháborút nem a szövetségesek nyerték, hanem Japán és Németország győzedelmeskedett, az Egyesült Államokban is ők az urak. Az USA keleti részét a nácik birtokolják, a nyugati oldalt pedig a japánok irányítják, ám a kettő között található sziklás terült nagyjából független. Egy férfi  kiad egy könyvet, amely arról szól, hogy a szövetségesek nyerték meg a háborút, tartalma miatt  a németek betiltják, az író pedig egy Fellegvárban zárkózik el a külvilágtól.

 

Egy komment

  1. Hát itt az ideje ennek is már egy ideje! Bár annyira nem fordulatos h epizódról epizódra magunk alá csináljunk, de nagyon jo kis alap lehet belőle!! Bár én továbbra is UBIK sorozatot szeretnék 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *