8

Shane Blackre bízták a Predator rebootot

shaneblackShane Black, az ász. Neve egykoron egyet jelentett a tuti szórakozással. Ő aztán tudott remek forgatókönyveket írni akciófilmekhez. És talán ez volt a baj a Vasember 3-mal (Iron Man 3) is, hogy ő inkább egy nyomozós krimit készített némi lövöldözéssel, ami inkább Tony Starkról szólt.

A 80-as években a Ragadozó (Predator) forgatókönyve némi átírásra szorult és John McTiernan mindenképpen őt szerette volna megnyerni. Black nemet mondott, majd pár héttel később újra felkeresték, de hiába. Majd némi idő elteltével már felajánlották neki az egyik kommandós szerepét, amire már rábólintott és egyúttal a sztorin is javítgathatott.   Black játszotta Rick Hawkinst, aki a többiekhez képest kissé vézna volt, de elsütött néhány mocskos poént.

A Fox úgy döntött, hogy itt az idő rebootolni a franchise-t és Blacket tették meg rendezőnek, egyúttal a történetet is kitalálhatja, amelyet majd Fred Dekker önt forgatókönyv formába.

8 komment

 1. Felőlem James Cameron is rendezhetné… ebből reboot? A Predatorok alapból totál kidolgozatlan lények. 3 részen (bocs 5) keresztül nem tudtak velük mit kezdeni. Akkora zsákutca mint a Péntek 13. Hogy fogják rebootlni őket? A kinézetükön kétlem, hogy változtatni fognak; max kapnak + 10 IQ-t, mint anno Jason 2009-ben. Ennyi erővel csinálhatnának egy 4. részt. Csupasz pisztoly remake után ez viszi a prímet.

 2. Nagy hiba….kultfilmet nem rebootolgatunk, nem remakelünk mert az eredmény mindig kudarc vagy gyengébb….lásd Total Recall, Rémálom az elm utcában, Gonosz halott….Inkább az AVP-t kellene rebootolni. Ez az a nap amitől féltem, hogy egyszer az Alient is utoléri a csicsázás….de minek?

 3. Ezek marhák! Folytatást kéne csinálniuk, meg kéne filmesíteniük egy regényt, pl. Mindörökké éjfélt, Vadászok szigetét, Jég és vért stb. De ha csak egy rebootra hajlandók, akkor részemről megtarthatják maguknak a filmjüket.

 4. Tam-tam-tam… Tam-ta-tam-ta-taaaaaam.

  Ez a gyászinduló, remélem…. 😀

  Nem normálisak. Rebootolnak ezek mindent.
  Mondjuk nekem a Total Recall tetszett, bár nekem az eredetije nem ütött nagyot. Jó volt, véres meg minden, de nem a zsánerem.
  Viszont a Predator: jól felépített, követhető, izgalmas. Jó technikai megoldásokkal.
  Ennek minek?! :O

 5. Sajnos el kell fogadni hogy minden újra elővesznek aminek valaha nagy sikere volt/van. Nekem a Predator az alfa és az omega de örülök neki hogy csinálnak új rész(eke)t mert ez kimeríthetetlen univerzum és nagyon jó dolgokat ki lehetne belőle hozni.

 6. Megnéznék végre egy Predatort vagy Terminatort valami grandiózus csatajelenettel. Eddig az összes részből kimaradt. Mindig 1 vs 1….hellyel közel.

 7. Rebootnak nem sok értelme van ebben az esetben. Amúgy sincs sok összefüggés az epizódok között. Simán csak csinálni kell egy részt, aminek semmi köze az eddigiekhez. Akár úgy is össze lehet ezt hozni, hogy ne mondjon ellent az eddigieknek, és akkor lehet rebootnak és folytatásnak, vagy inkább egy újabb résznek tekinteni.
  Shane Blacknél legalább jó kezekben van. De ha meg mer változtatni bármit is a lényen, bojkottálom a filmet.

  Nem adok neki tíz évet, és jön egy Alien reboot is szerintem.

 8. Mi a baj ezzel? Minden! A Predator egy tesztoszterontól fűtött kőkemény akció volt, remek dumákkal, dzsungelírtó akcióval. Ház még Adrien Brody is kigyúrta magát a Predatorsra. Lövésem sincs, hogy miért kell reboot. Miért nem lehet folytatni?
  Simán el tudom képzelni, hogy a stúdió majd nyápic kis tini hülyegyerekeket küld a Predator ellen.
  Nekem ugyan nem volt bajom az AvP:R-rel, de azért tudtam, hogy mire számítsak és fel voltak készülve, hogy egy B kategóriás marhaságot fog látni. De ha a Predatorban tényleg húszkilóplussz tinik kenik fel magukra harci mázt elsírom magam

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *