1

Ron Perlman folyamatosan azon van, hogy legyen Hellboy 3

hellboyVárjátok a Hellboy 3-at? Vannak néhányan. De az elért bevétel függvényében a stúdió nem igazán sürgeti a következő részt. Az első a Sonynál készült el, majd a gyenge eredmények után megengedték Guillermo del Toronak, hogy az Universalnál hozza tető alá a másodikat. Habár a kasszáknál jobban szerepelt, a stúdiónál mégsem voltak elégedettek. A rendező bizakodott, hogy megkapja az engedélyt a Hellboy 3-ra, de mivel asztala roskadozik a megvalósítandó tervekkel ő sem túlzottan hajt azért, hogy belevághasson a filmbe.

A Vörös megformálója, Ron Perlman egy interjúban viszont elmondta, hogy nagyon is szeretné, ha lenne folytatás, örülne, ha lenne lezárásra a történetnek. Del Toro megmutatott neki néhány vázlatot, hogy miképp képzeli el a filmet és eléggé le volt nyűgözve. Úgy véli, hogy a rajongók is megérdemelnék a Hellboy 3-at, szóval folyamatosan küzd azért, hogy legyen belőle valami. Van, amikor csak egyedül erőlteti a dolgot, néha becsatlakoznak hozzá, de az biztos, hogy soha nem fogja feladni.

Egy komment

  1. jó lenne az tuti, de végre egy kicsit fogják vissza del torot, és ne a saját világát, hanem mike mignoláét akarja megmutatni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *