2

Harrison Ford balesete miatt hetekig távol marad a Star Wars 7 forgatásáról

hansoloMúlt héten a Star Wars 7 forgatásán sérült meg a bokájánál Harrison Ford. A színészt kórházba vitték, a forgatást pedig kissé átütemezték, hiszen nem tenne jót a költségvetésnek, ha hetekre leállnának. Időközben kiderült, hogy a Millenium Falcon ajtaja komolyabb problémát okozott, ugyanis Fordot megműtik és úgy 8 hétig pihennie kell.

Két hónapos távollét! Ám J.J. Abramsék továbbra sem húzzák meg a vészféket. Nem lassítanak be, hanem felveszik azokat a jeleneteket, amelyekben Ford amúgy sem szerepel. Sőt, manapság már arra sincs szükség, hogy egy-egy színész jelen legyen a forgatáson, később rögzítik a pillanatait, majd szépen összevágják a felvett anyagot. A konkrét történetet még nem lehet tudni, de elvileg az új trilógia első részében a régi szereplőgárdára nagy hangsúlyt fektetnek

2 komment

  1. Sajnálom ami Forddal történt, őszintén mondom, gyógyuljon meg. De remélem emiatt nem halasztják el a film premierjét.

  2. Á, így is alig tudta állítólag J. J. Abrams kikönyörögni a halasztást, eredetileg előbb mutatták volna be. Nem hiszem, hogy eltolják megint.

    Harrison Fordnak jobbulást!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *