7

Dracula Untold előzetes – Luke Evansból vérszívó lesz

drakulaAz Universal fejébe vette, hogy újra vászonra küldi a klasszikus szörnyeit, rémségeit. A Farkasember (The Wolf Man) bukását még rá tudják fogni a elbaltázott forgatásra, de ha Drakulájuk is bukik nem lesz mentségük.

2007-ben Alex Proyast kérték fel a rendezésre, de idővel megváltak tőle, mert túl nagy költségvetést kért. Így esett a választás az újonc Gary Shore-ra, akinek nyugodt szívvel adtak 100 millió dollárt a eredettörténetre.  Matt Sazama és Burk Sharpless írták a forgatókönyvet, akik a Gods of Egypt – szintén nagyobb büdzsével bíró – fantasy történetét szállították le.

A főszerepet Sam Worthingtonnak szánták, meg is egyeztek vele, de valami közbeszólt és 2013-ban Luke Evanst szerződtették le helyett. Sarah Gadon alakíthatja Vlad nejét, Dominic Cooper játszhatja Mehmedet, Samantha Barks pedig Baba Yagát testesítheti meg, aki gonosz boszorkánnyá változik. Amerikai bemutató: október 17.

7 komment

  1. Tudomásom szerint egy Baba Yaga nevű boszorkány a Castlevania Lords of Shadow videójátékban szerepel. Hogy kerül ebbe a filmbe? Vagy csak a nevek azonosak?

  2. Nekem tetszik ez az előzetes. 🙂 Így ez alapján nem tűnik rossznak, bár fura hogy jónak van beállítva Dracula.

    • Állítólag túl korán került ki a netre és a stúdió megpróbálja leszedetni. Elvileg amit most kitettem még jó.

  3. Hm…

    Ez akár még jó is lehet. Igaz hogy a sztori kb egy az egyben az amit alig pár hete viccből ideírtam, de a megvalósítás jónak tűnik.

    Kicsit Castlevania 2 Lord of Shadows utánérzésem van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *