11

Csőstül jönnek a DC képregényfilmek

tn_1manofsteel51Magas fordulatszámon dübörög a Marvel gépezete, a konkurens képregénystúdió még csak most kezd belemelegedni. Ideje is lenne mutatniuk valamit, kissé kínos lenne, ha akkor pörögnének fel, amikor eljön a képregényfilmek alkonya. De mégis mi a DC terve, milyen filmeket várhatunk tőlük?  A Deadline egykori szerkesztője, Nikke Finke bennfentes információk alapján a következőket állítja.

2016-ban ugye láthatjuk a Batman vs Superman filmet, de júliusban befutna a régóta tervezgetett Shazam (Marvel Kapitány) és karácsonyra megkapnánk a Sandman produkciót. 2017 májusában megalakul az Igazság Ligája, rá két hónapra, júliusban Csodanő rúghatja szét a valagakat és decemberben Villám Zöld Lámpás oldalán lendülhetne akcióban. 2018 májusára pedig beidőzítették az Acélember 2-t.  Szó volt még a Metal Men és a Suicid Squad bemutatkozásáról is, de ezek egyelőre parkolópályán pihennek.  Izgalmas lesz látni, ahogy a Marvel és a DC a mozikban egymásnak feszül. Remélhetőleg a versengés csak jót tesz filmjeiknek.

Finke cikkében megemlíti, hogy a Batman vs Superman nem azért érkezik 2016-ban, mert a forgatókönyvvel gondok lettek volna, hanem azért, mert ezzel a produkcióval szeretnék felvezetni az Igazság Ligáját és jó néhány hős cameozni fog a sötét lovag és az Acélember összecsapását bemutató alkotásban. Megjelenik Cyborg, Villám, Csodanő és még Zöld Lámpás is, akit már nem Ryan Reynolds fog alakítani. Aquaman csak a Ligafilmben bukkan fel a színen. A stúdió nem akart sietni addig, amíg meg nem találják a megfelelő színészeket a szerepekre, de egyelőre még mindig folynak az egyeztetések. Júliusban jön a szokásos San Diego-i Comic Con, nagy bejelentéseket várhatunk.

11 komment

 1. Csodálatos hír mind egytől-egyig 😀 Kíváncsi vagyok, hogy később lesz-e Justice League Dark film, vagy esetleg a Swamp Thing is vissza fog-e térni filmben.

 2. A legnagyobb kérdés inkább az lesz, hogy a tervezett és éppen zajló tv sorozatoknak közük lesz-e a mozis Univerzumhoz, na meg egymáshoz… :S

  • Hát Arrow-nak és Flash-nek biztos lesznek találkozásaik, de a többit én erősen kétlem, hisz a Constantine és a Gotham is megint teljesen más tv csatornán fog menni. A mozis univerzum meg nagy kérdés ugye, hisz a Smalville sem érdekelte a Man Of Steel-eseket, szóvl az sem valószínű.

  • Nem hiszem, a Zöld Íjásznál is mondták, hogy nincs kapcsolat a mozifilmmel. A Villám szériának se lesz köze a filmhez.

 3. Hát nem tom, sztem ritka hülyék, ha nem lovagolják meg a kehetőséget… mekkora katyvasz lenne már így… sokan így se fognak tudni elvonatkoztatni Nolan Batmanjétől, hiába Ben lesz az és más lesz minden… most a Gotham sorozattal meg csinálnak még egy Batman “Univerzumot”…

  Amúgy a Constantinél azt hallottam, hogy lesz némi köze Del Toro tervezet JLD-jéhez, meg mintha lenne vmi köze a MoS-hoz is, vmi szereplő terén…

 4. Mélyen belül remélem, ha bekerülne a Zöld Ijász a csapatba, akkor nem uj szinészt választanak, ha nem Amellt a sorozatbòl. Szerintem tökéletes a szerepre,.
  Viszont Shazam filmnek nem sok értelmét látom!
  Reynolds szerintem maradhatna mint lámpás egy jo rendező mellett

 5. Ez tök jó ! 😀
  Ugyanis a Marvel rohadtul egykaptafára készíti jó ideje már a nyálasabbnál romantikus és kínosan jópofizós filmjeit . Szó se róla hatalmas képregényrajongó vagyok és ezért örülök minden egyes ilyen témájú filmnek ,de amit a szuperhőseikkel művelnek , …. az már kicsit gáz .
  Az Acélember sem volt tökéletes mozi tudom ( bár nekem nagyon tetszett ) de legalább végig CGI-ztek 2 órát és zúztak nagyon 😀

 6. A Marvel egyre bátrabb filmeket küld a mozikba (sok fog múlni a Guardians-on), a DC a legendás és unalomig ismert karaktereken kívül nem tudom, mit tudna felmutatni. Mindenesetre meglátjuk – mondta Daredevil. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *