2

Stb…

0mcu

Kevin Feige a Bloombergnek adott interjút, a Marvel fejes elárulta, hogy eléggé szépen alakulnak a tervek, sőt 2028-ig előre terveztek. Kell is előre gondolkodni, hiszen korábban megszellőztették, hogy évente 4-5 filmmel akarnak jelentkezni.

A Jedi News úgy tudja, hogy Kairóban már forog a Star Wars 7.

Matt Gerald leszerződött a Hangya képregényfilmre, a rossz oldalon fog állni. Nem tudni karaktere nevét, ám azt meg kell jegyezni, hogy a színész játszott az All Hail the King Marvel rövidfilmben.

Roland Emmerich vette meg Nicolas Wright és James A. Woods forgatókönyvét, az akció-thriller az Északi-sarkon játszódik és a fókuszban egy  búvárhajó áll.

Quentin Tarantino felolvasóestet tart a Hateful Eight-ből. Mivel a forgatókönyv kiszivárgott a netre a rendező úgy döntött, hogy nem csinálja meg a filmet, de akit érdekel az elmehet az estre április 24-én Los Angelesben.

Sam Rockwell és Allison Jannes fellépdelt a The Hearts fedélzetére Kristen Wiig mellé. Wiig egy anyagilag padlón lévő nőt alakít, aki a feketepiacra szállít szerveket Rockwell segítségével. Janney lesz Wiig főnöke. Jim Rash és Nat Faxon írták a szkriptet.

Holly Hunter szerepet vállalt a Batman vs Supermanban és Callan Mulvey, Tao Okamoto szintén leszerződött a filmre. Sajnos arról nem esett szó, hogy kit alakítanak, de elvileg egyikük sem képregényből ismert karaktert fog életre kelteni.

Kikaider előzetes, egy 1972-es anime sorozat élőszereplős változata lesz.

David Crockett, a Tolvajok városa producere Andy Fraserrel közösen leopciózta  Anthony Robles pankrátor önéletrajzi könyvét, az Unstoppable-t.

Tom Hardy lesz a főszereplője a BBC égisze alatt készülő 8 részes Taboo sorozatnak, Ridley Scott és Steven Knight állnak a produceri poszton. Hardy egy kalandozót játszik, aki afrikai útja után 14 értékes drágakővel tér vissza Angliába, hogy bosszút álljon apja haláláért.

A Playlistnek Jim Jarmusch adott interjút, a rendező megszellőztette, hogy ősszel lát hozzá új filmjéhez, nem akart túl sokat elárulni a projektről, de annyit elmondott, hogy egy buszsofőr fog állni a középpontban.

Steve Coogan összehozza az Alan Partridge 2-t.

A Trónok harcából ismert Gwendoline Christie látható lesz Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. részében. Lily Rabe helyére lép, a színésznő ugyanis színházi elkötelezettségei miatt nem tud részt venni a forgatáson, így Christie-t hívták helyette.

Judy Greer benne lesz a Jurassic World-ben, de Katie McGrath és Lauren Lapkus is találkozni fog a dinókkal.

Lawrence Bender producer azon gondolkodik, hogy megcsinálja a Kellemetlen igazság doksifilm folytatását.

Richard Donner a TMZ-nek azt mondta, hogy megcsinálja a Kincsvadászok következő részét.

Az első hét perc a Fargo sorozatból.

Megerősítették, hogy Donnie Yen lesz a Tigris és sárkány 2 főszereplője.

Michelle Monaghan is benne lesz a Pixelsben.

David Lowery-ra bízták a Peti sárkánya remake-et.

Ezen kép alapján sokan feltételezik, hogy a Transformers 5 2017-ben érkezik.

2 komment

  1. 2028 nagyon jó hír, de évi 4-5 film? Az nagyon rizikós, meglepne ha ezt meglépnék. Inkább sorozatokban fognak gondolkodni szerintem.

    • Én is meglepődtem, mert egy 3-4 hónapja még évi 2 filmről beszéltek csak. Lehet emelni a tétet, de 4-5 film, az tényleg sok 12 hónapra elosztva is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *