8

A Star Wars VII szereplőgárdája

Miután bejelentették, hogy elkészül a Star Wars következő része gyakorlatilag több tucat színész neve került kapcsolatba pletykák révén a filmmel. Néhányan cáfoltak, mások megerősítették, hogy valóban megkeresték, de igazság szerint hivatalos információt nem igazán akartak közzétenni. De végre elérkezett a pillanat, bejelentették a szereplőgárdád: John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow és természetesen régi trilógia színészei, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew,  Kenny Barker is jelen lesznek. Alant látható a szereplőgárda

starwarscsapat

A konkrét történet sajnos még most sem ismert, de a nemrég felröppent szóbeszéd szerint Han Solonak fontos szerepet szánnak, sorsa kihat a további részekre is.

 

8 komment

    • Szinte biztos vagyok benne, hogy Serkis azért van itt, mert motion capture cuccban rohangálhat majd:)

  1. a középső lesz Hamill 😀 ellenben Peter Mayhew mégis minek? 70 éves, bottal jár a gerince miatt, mégis miféle Wookie lesz ebből?? Akárki más lehetne, jobb lenne.

  2. Szerintem a kockás inges Hamill, bal oldalon. Hogy Peter Mayhew minek? Ugyanazért, mint a Sithek bosszújában. Hörög meg vicsorog, miközben egy másik ember van a jelmezben (mint anno Vadernél), vagy esetleg full CGI-sen megcsinálják a testét.

    Egy máshol olvasott “Solo sorsa meghatározza a trilógiát” szöveg beindította a fantáziámat. Az ennyiből is egyértelmű, hogy – mint azt zero_4_hero is modta – Han Solo meghal a 7. részben. Viszont nem önfeláldozás lesz szerintem. Ugye Luke és Leia gyerekei is jedik lesznek, tanulnak Luke tanodájában, vagy mit tudom én, mi lesz neki, aztán egy nap Han belecsöppen egy vitába a saját és Luke gyereke között, próbálja szétválasztani őket, lézerkard villan, és Luke fia véletlen megöli Hant. Erre aztán Han fia áttér a sötét oldalra, és bumm, így lesz az új sith lovag, és egyben a trilógia főellensége.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *