2

Rossz hír a Boll rajongóknak, nem lesz Blubberrela 2

blubbUwe Boll szeret folytatásokat készíteni. Lényegtelen, hogy érdekelt-e egyáltalán valakit az első rész, ő bizony megcsinálja a következő részt, majd még egyet. A Blubberellára is hasonló sors várt 2011-ben. A rendező egyszerre forgatta a Bloodrayne: The Third Reich-hel a filmet, ugyanazokkal a színészekkel és helyszíneken.

Boll a Moviewebnek úgy nyilatkozott, hogy a Blubberella sokkal jobb is lehetett volna, ha lett volna elég ideje rá. Szerinte a film 40 perce nagyon, nagyon vicces, de a maradék 40 perc eléggé elcseszett. Elmondása szerint Lindsay Hollister, a főszereplő szintén csalódott volt. A trashgyáros figyelme 85 %-át inkább a BloodRayne 3 kötötte le, belátja, hogy jobban kellett volna törődnie a Blubberellával. Folytatást ugyan nem tervez, mindenesetre szeretne újra együtt dolgozni a színésznővel, ha belevágna a Postal 2-be, akkor őt kérné fel a filmre.

2 komment

  1. Jó látni, hogy Boll mester még alkot azért. 😀

    A BloodRayne-ből már van három? Azt sürgősen pótolni kell akkkor. 🙂

  2. A képen lévő hölgyről hirtelen azt hittem, hogy Melissa McCarthy…:) Vele kellene a Blubberella 3, akkor megnyugodnék kissé…:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *