1

InterCom hírlevél

intercom

Akin a csajok bosszút állnak (16)

Nikolaj Coster-Waldau dán színészként kezdte a pályáját, huszonévesen települt át az Egyesült Államokba, és a Trónok harca „Királyölőjeként” vált világhírűvé. És most még nagyobb csatába indult. Ő legalább is így látja.
A jóképű színész ugyanis A csajok bosszúja (16) (The Other Woman, hazai bemutató: április 24.) férfi főszereplője. Ő játssza azt a pasast, aki – a vígjáték elején – a férfiálmok valóra váltójaként él: hűséges, odaadó, figyelmes szeretője egy dögös nőnek. Meg még egynek. Meg még egynek… míg aztán a nők (akiket Cameron Diaz, Kate Upton és Leslie Mann alakít) rá nem jönnek, hogy átverik őket, össze nem fognak és vissza nem vágnak.
– Az igazi nagy csaták A csajok bosszújá-ban vannak, nem a Trónok harcá-ban – nyilatkozta erről a színész. – Ezek a nők külön-külön ártalmatlanok és izgalmasak, de amikor összefognak egy férfi ellen, nagyon ötletesek és nagyon veszélyesek.
Diaz, Upton és Mann igazából nem érzi, hogy veszélyes volna: amikor egy újságíró a Coster-Waldau-val közös munka során szerzett élményekről kérdezte őket, mindannyian közös a csókjeleneteikről kezdtek beszélni.
IC Press

0ku2

Pókember túl macsó (12)

Könnyen lehet, hogy Andrew Garfield és Emma Stone Hollywood legrokonszenvesebb szerelmespárja. Könnyedén egyeztetik a munkát és magánéletet: Pókember és filmbeli barátnője, Gwen tökéletesen tudtak együtt dolgozni A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2, hazai bemutató: május 1.) különösen nagyszabású akciójeleneteiben, és közben szerény visszavonultságban töltik a hétköznapjaikat. Egy A csodálatos Pókember 2. kapcsán szervezett közönségtalálkozó azért némi betekintést engedett a sztárpár belső viszonyaiba.
Úgy tűnik, kettejük közül Stone a kemény, Garfield az alkalmazkodó. És a kevésbé politikus.
Egy kisfiú ugyanis azt kérdezte a sztártól, hogy hogyan jutott a Pókember a csodálatos ruhájához. Amire Andrew Garfield azt felelte: ő maga varrta, a két kezével. Még akkor is, ha a varrás lányos dolog, ő valami nagyon férfiasat hozott ki belőle.
A Pókember barátnője nem habozott, határozottan félbeszakította a beszélgetést, és alaposan megrótta a pasiját szexista megjegyzéséért, aki a„mégis, mitől lányos dolog a varrás?” kérdésre nem tudott válaszolni.
– Mindannyiunkban van egy kis női rész, fiatal barátom – vágta ki magát végül: és ezt a választ már Emma Stone is elfogadta.
IC Press

X-Men: az író nem titkolózik

A mozivilág új szuperhőse: Simon Kinberg. Az X-Men – Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of the Future Past, hazai bemutató: május 22.) író-producere nem rendelkezik különleges képességekkel – leszámítva, hogy a Mr és Mrs. Smith-től a Sherlock Holmes-on át a készülő Fantasztikus Négyes-ig nagyszerű filmekben dolgozott már –, viszont olyat tett, ami a szakmájában nem szokás: beszélt.
Egy legutóbbi interjújában szinte titkolózás nélkül mesélt az új mutáns-kaland forgatásáról, történetéről és titkairól. Például azt is elkottyantotta, hogy Az eljövendő múlt napjai valószínűleg a Fox stúdió történetének legnagyobb költségvetésű filmje az Avatar után.
– Nem volt nagyobb költségvetésünk, mint a Titanic-nak – pontosított azután. – Egészséges pénzt kaptunk, ennyire volt szükségünk, hogy jó legyen a film, és ennél nem is kellett több. De hát, ez egy nagyszabású mozi. Biztosan a legnagyobb, leglátványosabb az X-Men filmek között.
Az író-producer azt is elmesélte, hogy a film a jövőben, bujkáló, földalatti partizánharcot folytató mutánsok között kezdődik majd. A Xavier professzor (Sir Patrick Stewart) és Magneto (Sir Ian McKellen) által vezetett X-Men minden erőfeszítéseik ellenére vesztésre állnak az Őrrobotokkal szemben. Hogy megmentsék a világot a pusztulástól, hihetetlen dologra vállalkoznak: visszaküldik Farkast (Hugh Jackman) a múltba, hogy azelőtt változtasson a történelmen, mielőtt bekövetkezne a mutáns apokalipszis…
IC Press

Egy komment

  1. Az idei nyári felhozatalból az új X-men tűnik a legjobbnak… lehet, még a Kapitány 2-nél is jobb lesz! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *