10

Megvan a MI:5 rendezője

Mission: Accepted – írta Christopher McQuarrie twitterén!

Nem nehéz leszűrni, hogy ő dirigálhatja le a következő Ethan Hunt kalandot, azaz a Mission: Impossible 5. részét. Eddig is őt tartották a legesélyesebbnek, de mivel bevállalta az Unforgiven thriller-drámát így úgy tűnt, hogy Tom Cruise-zal legközelebb csak a Jack Reacher folytatásán dolgozhat.

Elviekben 2015-ben jönne a Mission: Impossible 5 és erre elég jók az esélyek, mivel a Paramount nagyon szeretné, ha minél hamarabb jönne az újabb rész.

McQuarrie írta a Valkűr forgatókönyvét is, majd megcsinálhatta a Jack Reachert és ő vetette papírra az Edge of Tomorrow-t.

10 komment

 1. A Jack Reacher nagyon tetszett, várom az új közös melójukat, bár nem tudom tudják-e még fokozni a franchise elvetemült akciózásait.

   • A 3 meg a 4 olyan szinten isten volt hogy….:D De sok “beakciózandó” helyszín van még, mert a helyszínek mindig nagyon ültek a MI filmekben szerintem.

  • Hát persze! 😀 egyébként ilyen 38 éves kinézettel Tom akár egészen 55 éves koráig is lóghat damilokon, meg ugrálhat össze vissza detonációk elől, mögül. Amíg egy franchaise működik, termeli a bevételt lesz még 7. rész is.

 2. Ha hozza aa 4 szintjét, jöhet 🙂
  És igen, plasztika, szcientológia ide vagy oda Cruise valóban egy tizest letagadhat, a génjei is jók, meg nem itta szét az arcát..:)

 3. Kéne valami off topic az ilyeneknek, így most ide írom:

  Stallone olyat twittelt az Expendables 3-ról, hogy Willis kiszállt, de van helyette Harrison Ford!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Bocs koimbra de ezt muszáj volt!!!!!!:D:D:D

 4. én is olvastam Ford szerepeltetéséről. Vajon Jack Ryan féle CIA ügynök lesz ő is? 😀

 5. Mint észrevettétek a blog akadozik. Már dolgoznak a javításon, de kérlek addig legyetek türelemmel, vagy látogassatok el a facebook oldalunkra (nyilvános, így regisztráció nélkül is láthatjátok).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *