11

Képregényfilmes hírek

0bcll

Sokan tényként kezelik, hogy Bryan Cranston játszhatja el Lex Luthort. Ennek semmi valóságalapja nincs… legalábbis egyelőre. A színész egy interjúban említette meg, hogy bevállalná a szerepet, ha úgy alakulna. De hivatalosan nem keresték meg, nem jött arról infó, hogy tárgyalnának vele. Persze ettől függetlenül megeshet, hogy végül őt szerződtetik le.

A Metro UK azzal a pletykával rukkolt elő, miszerint Christopher Nolan Ben Affleck miatt hagyta magára a Superman vs Batmant. Ez kamu, mivel már régóta tudni lehet, hogy Nolan nem fog több DC filmben részt venni. Korábban erről többször is szó esett.

Todd MacFarlane azt mondta, hogy erősen azon van, hogy minél jobb forgatókönyvet írjon a Spawn reboothoz. A producerek azt várják tőle, hogy év végééig leszállítsa, a forgatás 2014-ben indulna. Főszereplő még nincs, de Jamie Foxx jelezte, hogy érdekelné a dolog.

Kiderült, hogy Vin Diesel először egy teljesen más projekt kapcsán találkozott a Marvellel. Sajnos nem derült ki, hogy miről lett volna szó, de a Harmadik fázisban, 2016-ban vagy 2017-ben érkezett volna.

Joss Whedon talán ki fog nyírni valakit a hősök közül a Bosszúállók 2-ben. Talán!

A 2000-es évek elején a Warner a Superman vs Batman filmen gondolkodott, Andrew Kevin Walker írta a forgatókönyvet és Wolfgang Petersen lehetett volna a rendező. Végül a stúdió a Batman reboot mellett döntött. A szkriptet itt lehet elolvasni.

Agent Carter featurette

A Guardians of the Galaxy forgatásáról, a kék fejű színész Michael Rooker

guardians

Minden idők legrosszabb számítógépes játékon alapuló filmek egyikének tartják a Super Mario Bros-t, aminek azért megvan a maga rajongótábora. A 93-as produkció folytatást kap, méghozzá képregény formában.

Poén: A bukás egyik jelenete rengeteg mém alapját szolgáltatta. Hitlernek ezúttal a Ben Affleck hír nem tetszik.

 

Man of Steel 2 fan made trailer

11 komment

  1. Hogyha tényleg meghal valaki az Avengers 2-ben, akkor szerintem az logikusan Clint Barton lehetne, hiszen ő a képregényben is meghal, ráadásul az a sztori magyarul is megjelent a Káosz című kötetben. Ráadásul úgy néz ki, hogy Skarlát Boszorkány is benne lesz a filmben, szóval, és a képregényben miatta hal meg Sólyomszem, szóval ezt a momentumot logikus lenne adaptálni.

    Ha hivatalosan is megerősítik, hogy tényleg Bryan Cranston fogja játszani Luthort, akkor én szerintem egy hónapig örömtáncot fogok járni, és hálát adok minden létező vallás isteneinek, mert az a csávó csodát művelhetne abban a szerepben.

  2. Whedon azzal vágódna be nálam ha kinyírná Clint-et és Natashát! Ez a kettő annyira izzadtságszagú és semmitmondó,hogy igazán nem lenne kár értük. Jöhetne helyettük Luke Cage és Tigra 😀

  3. Pff, remélem Whedon nem nyír ki senkit, hiba lenne, főleg egy ilyen semmilyen karakter miatt, mint a skarlát boszi :S

  4. Tigra jogai talán a Foxnál vannak, így szinte esélytelen a Bosszúállók 2-ben. Pedig Whedon szeretné őt is már nagy képernyőn látni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *