0

Heti bemutatók

0whd

Az elnök végveszélyben (White House Down): Channing Tatum megmenti az Elnököt. Roland Emmerich ezúttal a Fehér Ház folyosóin akciózik, rendezésére valamiért nem voltak vevők az amerikaiak.

Kamatylista (To Do List): Aubrey Plaza karaktere eléggé tapasztalatlan, csak a tanulással volt elfoglalva. De mielőtt főiskolára megy elhatározza, hogy kipróbál mindent, amiről eddig kimaradt. Ír róla egy listát.

A végzet ereklyéi: Csontváros  (The Mortal Instruments: City of Bones): A végzet ereklyéi: Csontváros): Clary Fray rájön, hogy ő nem csak egy átlagos tini, édesanyja egykoron az Árnyvadászok csapatába tartozott. Ő is felveszi a harcot a démonokkal és egyéb lényekkel.

Asztal két főre (Menú degustació): A spanyol vígjátékban egy spanyol tengerparton foglal asztalt egy pár egy évvel előre. Eltelnek a hónapok, de a páros már nincs együtt, ugyanakkor nem szeretnék lemondani a foglalást.

Egy francia család szexuális krónikája (Chroniques sexuelles d’une famille d’aujourd’hui): Francia film, amely család szexuális, nemi életét mutatja, dolgozza fel, így szóba kerül a párkeresés és a nemi érettség is.

Blue Jasmine: Woody Allen filmjében Cate Blanchett padlóra kerül és testvérénél próbálja összekapni magát.

Cézárnak meg kell halnia (Cesare deve morire): Olasz dokumentumfilm. Paolo Taviani és Vittorio Taviani egy olasz fegyintézet rabjai közül válogattak, akik eljátszhatják William Shakespeare darabját, a Julias Ceasart.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *