6

Vin Diesel találkozott a Marvel embereivel

Nemrégiben Vin Diesel azt írta Facebook oldalára, hogy a Marvel találkozót kért tőle. Most pedig közölte, hogy megtörtént a találka, de azt nem árulta el, hogy miről beszélgettek. Mindenesetre az alábbi fotót tette közzé. Ő játszaná Hangyát? Meglehet. Ugyanakkor hozzátette a “you know I get tunnel vision with my work”  mondatot is, amelyből néhányan azt szűrték le, hogy esetleg Víziót alakíthatná.

dieselavenger

6 komment

  1. Dieselnek egyáltalán nem állna jól Bosszúangyal szerep. Hank Pym civilben egy top5-ben lévő tudós, míg Vízió egy szintetikus ember, aki szintén nem csak üt-vég, és beszél tőmondatokban. azért ő nem akkora név, hogy miatta egy karaktert sztem negatívan átértelmezzenek.

    Max a Roncsbrigád (Wrecking Crew) egyik figurája illene rá, de azt megint eljátszhatná bármilyen noname keménykötésű színész, szóval kíváncsi leszek kit alakít majd, ha alakít ugyan.

  2. azt hittem, hogy a hangya szerepe már megvan. nem tudom, hogy miért gondoltam, hisz még csak egy maszkos promója volt, de azt hittem már van rá ember.

  3. Hát sztem rá már tuti folynak a tárgyalások… és remélem, hogy nem Diesellel, mert őt aztán totál nem tudom elképzelni egy tudós szerepében… :S

  4. Nem mondjátok, hogy gond hogy Dieselt egy várhatóan cihi-puhi film szerepére szerződtetik? Ugye nem?
    Meg azért valahogy csak el tudta játszani Jackie DiNorscio-t, ráadásul nem is csak “tőmondatokban” beszélt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *