7

Sorozat lehet A szövetségből

Alan Moore képregényéből, a The League of Extraordinary Gentlemen-ből 2003-ban született egy mozifilm A szövetség címen, amely leginkább arról híresült el, hogy Stephen Norrington és Sean Connery rendszeresen veszekedtek a forgatáson.. Moore utálta a filmet, de ez nem meglepő, hiszen a műveiből készült produkciókat rendre utálta. Mellesleg A szövetség egyáltalán nem hasonlított az alapanyagra, csupán a karaktereket vette át és azok sem úgy néztek ki, mint a képregényben.

Ezúttal Michael Green, a Heroes és a Smallville sorozatok producere porolta le a Rendkívüli Úriemberek Szövetségét, de ő nem filmet, hanem egy szériát szeretne összehozni. Ő írja az első részt és ha a Foxnak elnyeri a tetszését és rábólint a többi epizódra is, akkor a showrunner posztot is be fogja tölteni. Egyelőre a sztori nem ismert, de valószínűsíthető, hogy Némó kapitány, a Láthatatlan Ember, Dr. Jekyll és más karakterek a viktoriánus korban egy közös ellenséggel fognak küzdeni.

7 komment

  1. Én szerettem a filmet, bár tény, hogy semmi köze a képregényhez. A mozi egy teljesen szórakoztató családi program, a képregény meg egy brutális, véres mestermunka.
    Viszont a sorozatban határozottan van potenciál, csak nem tudnának annyi viszonylag ismert főellent szállítani, hogy sokáig húzhassák. HAcsak nem 1 évad 1 főgonosz, és nem különálló részek hetiüggyel és hetigonosszal.

  2. Ilyen több epizódon átnyúló főszállal rendelkező minisorozat kellene belőle mint a Róma/Spartacus/Homeland sorozatokból.

    Úgy tökéletesen végig lehetne vinni a képregények sztoriját.

  3. Kiváncsi leszek, hogyan hozzák vissza az eredeti képregényt. Lehetetlennek tűnik számomra. Egyik kedven részem volt, mikor Allan Quatermain éppen Mina -t dönti egy fának, csak munka közben meg meglepi Őt hátulról egy medve… azért az ilyesmiket elég nehéz lenne visszahozni. Sajnos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *