20

Újabb Predator film jön? *UPDATE*

Az alábbi képet tették ki a Predator franchise hivatalos Facebook oldalára. A térkép a san diego-i Petco Parkot ábrázolja, amelyet közel van az elstartoló Comic Con-hoz. Mit is jelent mindez? A Fox szépen be fogja jelenteni a következő Predator filmet, amely remélhetőleg nem lesz remake/reboot. Ideje volt már, a Ragadozók (Predators) előtt szó volt egy folytatásról, de a sci-fi akció nem robbantott kasszát és a stúdió nem is erőltette a dolgot, Robert Rodriguez (a film producere) pedig mással foglalatoskodott.

predatorteaser

 

UPDATE: Sajnos nem egy újabb Arnold Schwarzenegger vagy Robert Rodriguez projektről van szó. Csupán az első rész fog megjelenni 3D Blu-ray lemezen.

 

20 komment

  • Az AVP 2 -vel az volt a baj hogy olyan rettenetesen sötét volt, amire még nem volt példa a filmek történelmében. Maga a film jó lett volna, de a mérhetetlen sötétség teljesen használhatatlanná tette.

   • Az AvP2-vel inkább az volt a baj (és gáz), hogy tinik lövöldöztek Alienekre. Amikor az Aliensben egy pro elit osztagot kaptak szét másodpercek alatt:D De ha ettől elvonatkoztatunk (már ha lehet), akkor egy korrekt erősen B kategóriás filmet kapunk. De ha betesszük az Alien franchise mellé, akkor csak röhögni lehet:D De ennyit az AvP-ről, remélem jön egy újabb különálló Predator film.

    • Csak megjegyezném, hogy az Alienek az AVP2-ben is simán letaroltak egy pro elitosztagot. Na jó, legalábbis a hadsereg egy különítményét. 😀
     Tényleg sok a gáz ezzel a filmmel, nem is a legnagyobb baj, hogy tinik lövöldöztek, hanem hogy az egész film minimum harmada egy tini kliséhorror.
     Nekem valahogy mégis jobban tetszik, mint az első. Az olyan sótlan, plusz a Däniken ötletein alapuló predatorok szerintem nem illenek a róluk kialakult képbe. A másodikban meg legalább véres akció, csak kár hogy a fél filmet át kell tekerni a jó részekhez. Ja és a hangok azok tökéletesek voltak, és a predatorok hőlátása is, a Predatorsban ezt megint elkúrták.
     Nekem az álmom mondjuk egy AVP2 játékon alapuló film. Na az egy hatalmas mozi lenne, csak kéne rá vagy 150 millió dollár.

     • Mondjuk a nemzeti gárda egy gyenge raját sikerült levadászniuk, ami azért nehezen vethető össze Schwarziék elit egységével. 🙂
      Egyébként nekem meg baromira tetszett a film. Kapott is egy 8-ast az IMDB-n. Kövezzetek bátran! 🙂

 1. Nagyon remélem, hogy igaz a pletyka és kapunk egy új filmet. Predator 3 vagy Predators 2 mindegy, csak csinálják már!!

 2. Én láttam az összes predator filmet és mind tetszett. De szerintem újat most már csak akkor tudnának mutatni , ha valamelyik predator regényt filmesítenék meg, mondjuk a Vadászok szigetét, vagy a Mindörökké éjfélt, vagy a Jég és vért.

  • Olvastam az összes Predator könyvet, néhányból lehetne nagyon jó filmet csinálni! Kezdésnek pl a Betondzsungel és akkor lenne utalás Dutch-ra, igaz csak szöveg szintjén, de elég is lenne + visszatérnénk kicsit az első rész helyszínére! Meglenne a nosztalgia faktor! 🙂 Aztán ha bejön a népnek, akkor jöhet a Jég és Vér!

 3. De ha jön is új film, remélem maradt Rodriguezéknél, mert más csak kóklerséget csinálna belőle.

 4. Hatalmas potenciál van ebben a franchise-ban. Az AVP filmek meggyalázták az egészet, utána a Predators nagyjából helyretette a yautják hírnevét. Van pár olyan könyv ami ordít a megfilmesítésért. Én leginkább Machiko Noguchi kalandjainak örülnék. Igaz az AVP. Egy teljesen új sztorit is ki lehet találni. Amondó vagyok hogy egy ilyen filmet csak elrontani lehet.

  • Pedig az AVP egy jól felépített franchise, csak filmenként vannak benne buta dolgok és még megfelelő rendező sem ült AVP forgatáson a székben…amúgy a Promival minden nehézség nélkül össze lehetne hozni és beteljesíteni az univerzumot.

 5. Ha egy regényt filmesítenének meg, azzal hogy mutatnának ÚJAT? Ezt nem értem.

  Mondjuk ha nem lett volna benne a cikkben, hogy hivatalos forrásból származik a kép, rögtön rávágtam volna, hogy fanfilm lesz, kicsit nagyon egyszerűnek tűnik a megvalósítás. Főleg, hogy rajta van a “Hunt the Predator” szöveg, amiről rögtön a “Hunt for Gollam”-ra asszociáltam.
  Ennek ellenére szívesen néznék egy új Predator filmet (bár az Alieneket még mindig jobban csípem), nekem a Predators is bejött, szóval jöhetne ahhoz is a folytatás.

  • Egy regény megfilmesítése mindenkinek új lenne aki nem Predator fan. Van pár egészen kiváló. De persze ahogy mondtam, jöhetne saját ötlet is ha jó.

 6. Predator film az mindig jöhet. De én személy szerint remélem, hogy nem a Predators filmet folytatják. Nekem nem tetszett, hogy egy másik bolygóra vitték az áldozatokat. Egyszerűen nincs rá épeszű mód, hogy azok onnan megmeneküljenek. Még esetleg, ha jutalomból visszahozzák azokat, akik győzni tudnak. De már ez is necces. Játszódjon a Földön vagy ha már másik bolygó, akkor a távoli jövőben, amikor már az emberek is űrutaznak. Legyen önálló alkotás, ami nem utalgat vissza semmi korábbira.

 7. Csak attól félek,nehogy a Predator flipper premierjét tartsák,új film beharangozása helyett…

 8. Hihetetlen amúgy, hogy nem látják benne a nagyok a potenciált!! Össze szednek pár jó színészt Rodrigueznek adnak vagy 100milliot és had szóljon 🙂

 9. Van rá esély hogy a hazai mozikban is vetítsék majd? Nekem ennél szebb karácsonyi ajándék nem kellene.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *