12

Teaser poszter az Amerika Kapitány 2-nek

Amerika Kapitány Fekete Özveggyel és Sólyommal karöltve Washingtonban próbálja elkapni Winter Soldier-t, aki nem más, mint Bucky. Még a második világháború alatt ő is lefagyott, majd az oroszok meglelték, kimosták az agyát és az amerikaiak ellen küldik. Íme a teaser poszter, a Kapitány “fegyvere” csöppet megviselt, lejött róla a dukkózás, de maga a pajzs elvileg elpusztíthatatlan.

12 komment

 1. Van itt egy képregényfan aki megtudná mondani hogy maradt életben Bucky?
  Tudom lefagyott:)

 2. Ha elpusztíthatatlan a pajzs, akkor hogy lehet összekarcolva? Rozsi karmain nincsnek karcolások, pedig az eggyel “puhább”, mint ez a pajzs..

  • a képregényekben van 1-2 elpusztíthatatlan fém, de ezeket egymás ellen nem szokták ereszteni. 😀

   A képregényben a pajzs még csak nem is kopik sose. (bár volt már, hogy eltört)

 3. a pajzs vibránium (vagy mi) a karmok pedig adamantium, utóbbi nem található a földön és erősebb,keményebb fém vagy rosszul tudom? 🙂

  • Egyszer úgy rémlik olvastam egy képregényt, amiben a Kapitány és Rozsomák összeakasztotta a bajszát, de a karmok nem voltak elegendők a pajzzsal szemben, nem vitték át.

 4. A Vasember 2. részében is láthattuk a pajzsot, eléggé megviselt állapotban, össze is volt törve valamennyire! Ha ennyire elpusztíthatatlan akkor odafigyelhettek volna rá jobban is, már akkor!

   • Erre így nem is gondoltam, de jobban bele gondolva simán lehet, Tony apja ismerte személyesen a Kapitányt, ezért vehetett a kölyöknek egy játék pajzsot valamikor!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *