5

White House Down előzetes – Úgy indult, mint bármely más átlagos nap

A hétvégén szépen aratott a Gerard Butler főszereplésével készült Támadás a Fehér Ház ellen R kategóriás akciófilm. Az amerikai elnök munkahelyét idén még egyszer betámadják a mindenre elszánt terroristák, ám ezúttal Roland Emmerich irányítása alatt Channing Tatum mentheti meg ország első emberét. Emmerich többször is elpusztíthatta a Fehér Házat, most nem radírozza le google maps-ről teljesen, de azért eléggé megtépázza.

A Sony James Vanderbilt forgatókönyvéért 3 millió dollárt szurkolt le, ami mostanság az egyik legnagyobb üzlet volt a “szkriptiparban”. Jason Clarke játssza annak a félkatonai csoportnak a vezetőjét, amely behatol a Fehér Házba, az Elnököt Jaime Foxx alakíthatja. Maggie Gyllenhaal egy ügynököt formálhat meg, Richard Jenkins lesz a Ház szóvivője. Mivel elvileg egy 150 millió dolláros projektről van szó, így valószínűsíthető, hogy inkább tiniorentált akciófilmet kapunk, nagyobb durvulásra nincs kilátás. Látványos akciókat és adrenalinpumpáló jeleneteket ettől függetlenül egészen szép esélyek vannak.

 

 

5 komment

    • Ő írta a Zodiákust, A csodálatos pókembert és a Vesztesek bosszúját , köze volt a Robotzsaru reboot szkriptjéhez is. Szerintem inkább csak azért adtak ezért olyan sokat, mert erősen benne van a lehetőség, hogy hatalmas bevételt érjen el a film és a konkurencia ennyit nem volt hajlandó leperkálni.

      • Ezek közül csak az új pókembert láttam. Az alapján nem várok túl sokat, de nem is írom le, legalább is nem miatta… Emmerich viszont egy lelketlen iparos, abból is kiszámíthatatlan fajta. (illetve hazudok, a film végi giccs garantált:P)Tatumot se értem mért nyomják ennyire.:s A zodiákust majd pótlom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *