5

Kiütötte a biztosítékot a Spring Breakers – Csajok szabadon a korhatárbizottságnál

iPhone_12-03-3_IMG_1417.JPGHarmony Korine (Tétova lelkek) legújabb filmje, a Spring Breakers – Csajok szabadon 18-as korhatár besorolást kapott Magyarországon.

Itt minden a drogról, a szexről, a pénzről és a ribanckodásról szól…” – nyilatkozta Vanessa Hudgens (High School Musical), aki a film másik főszereplőjével, Selena Gomezzel együtt eddig inkább jókislány szerepeiről volt híres, most pedig az idei év egyik legprovokatívabb filmjében domborítanak. A tavaszi szünetre rablással pénzt szerző csajok felettébb lenge öltözetben buliznak féktelenül az éjszakában, jókora fegyverekkel rabolnak, és ölnek.

A megszokott filmes fordulatoktól mentes, az Óz szelíd varázslóját, James Francot keménydrog-dílerként bemutató alkotásban minden összejött ahhoz, hogy egy fedetlen keblekben, szexben és erőszakban tobzódó vad bulifilm kerüljön a hazai mozik vásznaira. A hamisítatlan partyhangulatról pedig a Drive – Gázt! zeneszerzője és Skrillex gondoskodnak.

Csajok, buli, drog, erőszak – ahogy még sosem láttuk. A Spring Breakers – Csajok szabadon március 21-től a hazai mozik műsorán.

csajokszabadon

5 komment

  1. “egy fedetlen keblekben, szexben és erőszakban tobzódó” – Nagyon-nagyon meg lennek lepve, ha a Disney-hercegnok akarcsak egy mellbimbo-villantast is bevallalnanak. Pozorkodni a pisztollyal, jatszani a nagylanyt, az oke. Azt minden amcsi hulyepicsa csinalja. 🙂

  2. Nem tudom ez mekkora SPOILER de csak az egyik szereplő mutatja meg fedetlenül a kebleit, valahol olvastam, nem mintha csak emiatt érdekelne ez a film, de ez is számít persze valamilyen szinten.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *