0

Heti bemutatók

0otr

Úton (On the Road): Jack Kerouac regénye alapján Walter Salles forgatott filmet. Sam Riley formálja meg Sal-t, aki Dean Moriartyval és barátnőjével (Garrett Hedlund, Kristen Stewart) beutazza az országot és különféle érdemes emberekkel ismerkedik meg.

Croodék (Croods): A DreamWorks 3D-s animációs filmjében egy ősember család kénytelen elhagyni addigi élőhelyét, új tájakra tévednek, sok-sok új lénnyel találkoznak és egy srác segítségével próbálnak boldogulni.

Spring Breakers – Csajok szabadon (Spring Breakers): A Disney-csajok bevadulnak. Négy lány kirabol egy éttermet, a szerzett összegből akarnának nyaralni, de gyorsan sittre kerülnek. A James Franco által játszott drogkereskedő hozza ki őket és rájuk bíz némi piszkos melót.

Tango Libre – Szabad a tánc (Tango Libre): Egy kissé szerencsétlen, de minden szabályt betartó börtönőr tangóleckéket vesz, ahol megismerkedik egy nővel és alaposan felforgatja életét. A nő férje a börtönben ül, ott ahol ő dolgozik.

Dombokon túl (Dupa dealuri): Megtörtént eseten alapuló román dráma, egy kolostorban egy ördögűzés során meghalt egy nő. Erről ezt találtam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *