3

Rövidfilm: Evolúció

E-mailben kerestek meg, hogy kiraknám-e 20 perces Evolúció filmet. Lehet véleményezni, sőt, szívesen vennék, ha megosztanátok gondolataikat a produkcióval kapcsolatosan.

3 komment

 1. Ponyvaregény, Erő krónikája, Drót, Stop shop, Star wars 🙂 csak így kapásból ami beugrik egy egy jelenetnél. Amúgy nem rossz, ötlet jó, egy két helyen a megvalósítás nagyon kreatív, van mondanivaló. Ami szerintem pocsék az a szereplők hanghordozása, artikulálása, mintha Galla Miklós utánozná mindegyik.
  Ettől eltekintve élvezhetőbb mint egy-két sok millióval megtámogatott nézhetetlen tévé- neadjisten mozifilm.

 2. Nagyon kellemesen csalódtam ebben a kis rövid filmmel kapcsolatban. Le a kalappal a készítők előtt. Ahogy kibontakozott az egész “varázslat” az EVOt-ól és a végén a hatalmas nagy fordulat… Nagyon jól sikerült a film mondanivalóját eltalálni. De a legjobb rész ez volt:
  SPOILER!!!!
  ,,-Le akarsz feküdni velem. Az análban is benne vagy” :DDDDDDDDDD Azon feküdtem a nevetéstől 😀

 3. Tetszett, ötletes volt, és sztem abszolút profi is (már amennyire ez elvárható egy ilyen produkciótól). Az effektek zseniálisak voltak (az időlassításnál látszott egy kis belemozgás az áldozatok részéről).
  Viszont az előttem szólókhoz csatlakozom, a színészi alakítások eléggé amatőrre sikeredtek, a Varázsló viszont egészen hitelesen hozta a szerepét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *