3

Néhány poszter a Ronin 47-hez

Az év legrizikósabb filmje a 47 Ronin szamuráj fantasy, a készítők talán már ezerszer megbánták, hogy belevágtak a költséges produkcióba. A bemutató dátuma többször módosult, jelen állás szerint 2013 decemberében érkezne a mozikba. Elvileg Carl Erik Rinsch rendező nem állt a helyzet magaslatán a munkálatokon, de egyébként is eléggé furcsa, hogy eddig nem igazán mutogattak hivatalos anyagokat a 3D-s filmből. Most kikerült a netre néhány rosszabb minőségű poszter, amelyeken még a 2012-es dátum szerepel. Vajon más posztereket fognak készíteni vagy a stúdió egyszerűen csak átírja rajta a bemutató évét?

3 komment

 1. Igazán kiadhatnának valami trailert :/
  Legutóbb még úgy volt,hogy az utóforgatások miatt halasztották,mert elvileg túl száraz lett.

 2. Kenu ebben a ruházatban tisztára úgy néz ki mint egy Jedi mester 😀

  és a meghibbant Aang lesz a főgonosz 😀

 3. Pont tegnap jutott eszembe ez a film. Valami nagy geb*sz lehet vele. Én is utóforgatásról hallottam, meghogy a rendezővel nagyon nem voltak megelégedve, kb mint a World War Z esetében. Egy rakás pénzt öltek ebbe is, aztán tessék. Pedig érdekelne, csak nem tudom van-e értelme moziban megnézni. Ami ennyire nyögvenyelősen készül el, nagyon jó már nem lehet szerintem.
  És ez a 2012-es dátum… Ez véletlenül szivárgott ki, vagy szándékos? Mert nagyfokú lustaságra vall, hogy a dátumot nem cserélték le.
  Ez a “Heroes. Warriors. Legends.” felirat az egyik poszteren… Fúúú de nagyot akarnak mondani. Ettől elég béna lesz,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *