6

Január 19-én indul A rajtaütés 2 forgatása

A rajtaütés (The Raid): Redemption a tavalyi év egyik legjobb akciófilmje volt, az indonéz alkotást több országban is bemutatták, Hollywood is felfigyelt rá és ahogy lenni szokott egy remake-en törik a fejüket.

Gareth Evans rendező viszont a második rész előkészületeinek a vége felé jár, január 19-én indul a forgatás. A Berandal címre keresztelt film történései 2 órával az első felvonás vége után veszi fel a fonalat. Szóval az életben maradt szereplők nem nyalogathatják túl sokáig sebeiket. Ezúttal nem egy épületben, hanem utcán fog zajlani a non stop akció.

Iko Uwais természetesen visszatér, Alex Abbad, Marsha Timothy,  Mathias Muchus és Tio Pakusadewo szerződött még le, Julie Estelle is jelen lesz, ő egy Hammer Girl névre hallgató bűnözőt formálhat meg. De sikerült megnyerni a nemzetközileg is elismert Cecap Arif Rahman silat mestert is, akinek fontos szerep jut. Rahmanról alant láthattok egy videót.

 

És egy concept art Hammer Girl-ről

6 komment

  1. Mér most várom!

    Viszont ebből a videóból az a silat inkább néz ki epilepsziás rohamnak mint harcművészetnek. Persze azért a csávóval nem bunyóznék. 😀 Kéne látni róla egy éles videót.

  2. Szerintem Hollywood már “feldolgozta” — az új DREDD szinte koppintása ennek … Bazi ház a város közepén, egy droghálózat irányítja, rendőrök soha nem tudták elfoglalni/rendet rakni, a vezetője legendás rosszarc:
    az indonéz filmben legalább van valami lényeges mellékszáll és fordulat — a Dreddben nem igazán, csak szétgyaknak mindent és kész 🙂
    Mindkettő tetszett, de a Dreddtől többet vártam …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *