3

Stolen poszter – Cage tovább próbálkozik

Nicolas Cage mindent megtesz, hogy karrierje mélypontra jusson. Az elmúlt években egyre-másra vállalt be gyatra filmeket, kasszasiker alig akadt 1-2, de annál bukta született. A Stolen forgatókönyvét David Guggenheim vetette papírra, aki mostanság eléggé felkapott, a Védhetetlen (Safe House) mellett még a Narco Sub történetét is sikeresen eladta.

Cage karakterének a lányát elrabolják és csak annyit tud, hogy egy taxi csomagtartójában tartják fogva. 12 órája van, hogy összeszedjen 10 millió dollárt, különben…

A filmet Simon West, a Con Air és A mestergyilkos (The Mechanic) alkotója dirigálta. Malin Akerman, Danny Huston és Josh Lucas próbálják élvezhetőbbé tenni a produkciót. Bemutató valamikor idén.

3 komment

  1. Mi a baj N.C.-vel. Szerintem elég jó filmjei voltak ebben a pár évben! A veszélyes bangkok és a féktelen harag az elég gagyi volt végül is!

  2. @pongi30: Pont ez az,hogy közepes filmjei vannak már egy jó ideje, sikereket meg egyáltalán nem érnek el. Elvállal mindent,már ez a gond,viszont jelentős szerepeket nem ajánlanak fel neki,mert már nem vonzza az embereket a moziba a neve.
    A nemzet aranya 2 óta nem ért el anyagi sikert,kivétel a knowing.
    Csinálja a nemzet aranya folytatásokat,legalább nem süllyedne tovább.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *