17

Újabb kép a Prometheusból

A Prometheus főszereplője Noomi Rapace lesz, aki a film elején még inkább tudós lesz, majd fokozatos vedlik át harcos-túlélővé. Az előzetest ide kattintva tudod megnézni.

17 komment

 1. @A nép fia
  Látod már ott tart a technika, hogy sokan a valódit is CGI-nek hiszik. (Mint az új The Thing-nél is, pedig nagy része nem CGI volt.)

 2. @Yesname: sajnos az új The Thing-hez elkészítették ugyan a “bábokat”, de a stúdió nyomására sajna CGI-t használtak inkább. (van is egy video valahol a fel nem használt cuccokról)

 3. Én a 8. utasban szereplő macska előtörténetére lennék kíváncsi. Javaslom az előzményfilmnek a “Tom Jones: I’m Alive” címet!

 4. Szerintem nem cgi tok valoszinu h eredeti helyszinen forgattak, sot idoben is… Ja h ez nem dokumentum? A kommentek osszezavartak.

 5. akkor jó hír, mert ennek a filmnek a nagyrészét rendes díszletek közt (és nem kékháttér előtt) forgatták. ezt az alkotók nyilatkozata mellett számos werk-kép is bizonyítja. pl. a teljes space-jockey set-et újra felhúzták az Alienből.

 6. @KKKKKKKKK: persze ertem en 35 eves vagyok, gyerekfejjel lattam a klasszikusokat, azokon nottem fel, de hat 2012 van megiscsak. Nem lehet mar azt ugy. Se koltsegben se latvanyban nem lehet kihagyni a cgi-t.

 7. @Darkcomet: Láttam már. A gond az, hgoy sokan tévedésben vannak. Ugyanis ezeket az effekteket, bábokat stb. használták a film forgatássánál.
  CGI-vel utólag pofoztak rajta és azokat az elemeket/effeketeket csinálták melyeket más módon nem lehetett volna túl jól megoldani. Pl. a két fej összeolvadása, a helikopteren való átalakulásnál a sok csáp és a metamorfózis.
  Van is róla interjú az effekteket készítő stúdióval róla. Akik viszont elismerik, hogy a végleges filmet látva párszor megállt az ütő bennük, annyira elrondították vagy művivé CGI-zték a felvett jelenete(ke)t.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *