1

Újabb író és rendező A holló reboot élén

A Relativity jó ideje próbálta megvalósítani A holló (The Crow) remake-et/reboot-ot, tavaly azonban színre léptek Weinsteinék egy szerződést lobogtatva, ami azt mondja ki, hogy a jogok náluk vannak. A két stúdió végül peren kívül egyezett meg és egy közleményben tudatták a világgal, hogy kéz a kézben készítik el a filmet.

Nem tököltek sokat, a spanyol F. Javier Gutiérrezre bízták a rendezést, az úriember a nemzetközileg is elismert Before the Fall drámát tette le az asztalra 2008-ban. Előtte Stephen Norrington dolgozott a projekten, majd Juan Carlos Fresnadillo lépett a helyére, ám ő is lelépett.

A forgatókönyvet Jesse Wigutow vette kezelésbe, ő többek között a Tron: Örökség (Tron Legacy) és a 8 mérföld (8 Mile) szkriptjén dolgozott és az Osterman hétvége (Osterman Weekend) Robert Ludlum adaptáción is ügyködött.

Egy komment

  1. MINEK? Mi a fenenek? Most komolyan, miert kell? Mi lesz a kovetkezo, a fene essen mar bele. De most komolyan. Annyira utalom az ilyet.. Nem hiszem el, hogy valamit mashogy kellett volna csinalni azon a filmen.. Most happy end lesz a vege? A fene essen az osszes profitorientalt hollywoodi feregbe. Meg a sok tizeneves majomba, akinek ez lesz a kedvenc filmje. Mint amikor kihoztak a Veszedelmes viszonyok remake-jet….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *