0

Thin Ice előzetes

Még 2010 márciusában láttak hozzá a Thin Ice (akkor még The Convincer néven futott) forgatásához. Gond nélkül be is fejezték, majd egy évvel ezelőtt a Sundance fesztiválon bemutatták. Miért vártak egy évet vele, hogy bemutassák? Mindenesetre Amerikában február 17-én kerül a mozikba.

Greg Kinnear egy biztosítási ügynököt formál meg, aki újra össze fel szeretné melegíteni kapcsolatát nejével (Lea Thompson) és végre kijutni a hűvös-fagyos Wisconsinból. Egyik öreg, magányos ügyfele felettébb értékes hegedűt birtokol, az ügynök megpróbálja valahogy ellopni tőle, de a dolog rosszul végződik. Ráadásul megzsarolják: ha nem fizet egy nagyobb összeget záros határidőn belül, akkor sittre kerül.

Alan Arkin alakítja az idős ügyfelet, Billy Crudup játssza a sittet megjárt zsarolót. Jill Sprecher rendezte a filmet, a hölgy eddig két produkciót tett le az asztalra. Az elsőt 1997-ben, az Irodai lányok után (Clockwatchers) 2001-ben jelentkezett ismét, akkor a Kavalkád az élet (Thirteen Conversations About One Thing) drámát készítette el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *