2

Spielberg a Tintin folytatásáról

Steven Spielberg sem tudott nagyot szakítani a motion capture-rel Amerikában, a francia képregényfigura, Tintin nem tudott korrekt eredményt felmutatni, mindenesetre a nemzetközi terepen nem teljesített rosszul. A folytatás továbbra is be van tervezve, erről beszélt Spielberg a Collider oldalnak.

“Nem árulhatom el, hogy Peter Jackson mely történeteket választott ki a második részhez, megegyeztünk Peterrel, hogy ezt az információt most még nem osztjuk meg. A forgatókönyv készül, amibe nem csak Tintin egyik kalandját, de nem is hármat használ fel, ami ugye ez azt jelentenéé, hogy kettőre esett a választása. Elmondhatom, hogy a filmhez Tintin történetei közül két és felet használunk fel. Peter még idén hozzálát a produkcióhoz. Miután befejezte a Hobbitot a színészekkel elvégzi a performance capture munkálatokat. És remélem, hogy a harmadik részt ismét én rendezhetem. Nagyon szeretném megcsinálni, mivel nagyon szórakoztató volt az első részen dolgozni.

Szóba került a Robocalypse is, amely a jövőben játszódik, az emberek háborúját meséli el a robotok ellen. Spielberg már a Különvéleménynél is élvezte, hogy megteremthették a jövőt, a Robocalypse esetében azonban egy teljesen más jövőt kell létrehozni. “Annak isszuk meg a levét, hogy olyan technológiát hozunk létre, amely könnyebbé teszi az életét, de ezek az eszközök idővel sokkal okosabbá válnak, mint mi.” – mondta Spielberg.

A Jurassic Park 4-ről azt mondta, hogy biztos nem ő fogja dirigálni, de producerként részt vesz benne.

2 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *