8

Nyáron kezdik forgatni a Másnaposok 3-at

Bradley Cooper, Zach Galifianakis és Ed Helms fejenként 15 millió dollárt kérnek azért, hogy ismét másnaposok legyenek. A Warner ki fogja nekik fizetni ezt az összeget. A trió az első részért még csak 1 millió dollárt vághatott zsebre, majd amikor a vígjáték 467 millió dollárt kaszált a mozikban jöhetett a következő felvonás. Ezért Cooperék egyenként 5 millió dollárt kaptak és még a profitból is részesedhettek. A Másnaposok 2 581 millió dollárt kasszírozott, szóval nem is volt kérdés, hogy érkezik a következő kaland.

A forgatás nyáron veszi kezdetét, a történetet most még nem tették közzé, de nem nehéz kitalálni, hogy Cooperék ismét csapnak egy görbe estét, majd másnap reggel felébredvén nem emlékeznek semmire, hogy milyen durva buliban vettek részt. Már csak az a kérdés, hogy az eddigi két rész esetében bevett formula vajon a harmadiknál is beválik-e. Érdemes lenne újítani. De vajon tudnak-e? Jövőre meglátjuk, bemutató május végén.

8 komment

  1. Az első rész isteni volt, de a második szerintem a kelleténél obszcénabbra és kevésbé viccesre sikerült, arról már nem is beszélve, hogy gyakorlatilag majdnem ugyanaz volt, mint az első. A harmadik remélem, más lesz, mint az előző kettő. Bízom benne, hogy képesek kitalálni valami újat.

  2. Szerintem az tudja igazán élvezni, aki már rúgott úgy be, hogy másnap az ágy szélén (vagy ahol felébredt) gondolkozva ült, hogy vjaon mi lehetett az este.

  3. Sztem élvezhető volt mindkettő rész, bár a 3.-nál már tényleg szükség van egy kis újításra. Egyetértek koimbrával, de sztem olyan ne is nézze meg nagyon akitől távol áll ez az egész világ, a többiek meg úgyis rá fognak ismerni egy-két mozzanatra a saját életükből 😛

  4. Akkor végül is nem Budapesten forgatják…? Pedig a nyóckerben lehetnének igazán jó kalandok…. 😀

  5. Már az első is f*stalicska volt !
    A folytatás meg egy 6 hektós f*startály, mivel az eredeti koppintása volt csak. Ugyanazt megismételték, és a birka nézők meg tejeltek, még akkor is ha tudták, hogy ezt már látták csak máshogy.
    Ezzel a 3. résszel tényleg elmehetnének más irányba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *