10

Az első kép a Bourne Legacyból

Paul Greengrassnak nem nagyon akaródzott megcsinálni a negyedi Bourne filmet, Matt Damon pedig kijelentette, hogy csak vele hajlandó megcsinálni a következő Bourne kalandot. A stúdió új lehetőségek után kutatott, Tony Gilroy megírta a forgatókönyvet, majd belecsüccsent a rendezői székbe is. Damon kimarad, helyette egy új hőst, egy új ügynököt mutatnak be, akit Jeremy Renner alakíthat. Az USA Today közölte le az első hivatalos képet a produkcióból, íme.

10 komment

  1. Na ezt most magyarázza el nekem valaki.
    Miért kell egyáltalán Bourne nevet ilyen esetben használni?
    A Bourne filmek kitettek egy trilógiát ami szépen hozott és jó filemk voltak.

    Lehet ezt csinálni de másnéven szerintem kellett volna,ne igaz,hogy nincsen más ilyen szuper-hiper ügynök,valamilyen könyvből.

  2. @tunderninja: Megmondom hogy miért: márka felismerés. Több néző megy el megnézni egy bevált sorozat filmjét, mint egy nevenincs produkciónak. Ezzel marketing költség is kisebb, mert nem kell annyira bevésni az új “márkát” az emberek fejébe. Ugyanezért rángatnak elő régi filmeket remake-nek, meg régi filmek fölösleges folytatását (pl már a Taxi drivernek is olvastam hogy akarnak folytatást).

  3. @gisss: Nem értek ezzel egyet,és nem bizos,hogy a hithű rajongók ezt lenyelik majdan a jövőben,netán bojkottálják is.

  4. úgy kelett volna én úgy csináltam volna hogy a film elején megsérül az arca, vagy csak úgy átplasztikázza, és akkor jönne renner a képbe mint az új arcú Born. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *