0

Aronofsky és Jolie helyett Bierrel és Lawrenceszel készül el a Serena

Két évvel ezelőtt Darren Aronofsky lépett a Serena projekt fedélzetére, amelyhez Ron Rash regénye szolgáltatta az alapanyagot. Gyorsan meglelték a megfelelő főszereplőt Angelina Jolie személyében, de a munkálatok nem lendültek be, a rendező jelenleg a Noé-t készíti elő és Jolie is elfoglalt.

A tervezet nem került parkolópályára, Susanne Bier, az Egy jobb világ (Hævnen) alkotója került Aronofsky helyére, színészi fronton is változás történt, Jennifer Lawrence-szel és Bradley Cooperrel támogatták meg a projektet. Az biztos, hogy nyáron Cooper Az elveszett paradicsommal, Lawrence pedig Az éhezők viadalának folytatásával lesz elfoglalva. Elviekben a Serena forgatása pár héten belül kezdetét veszi, hogy végezni tudjanak nyárra.

A történet az 1929-es világválság idején játszódik, egy fiatal pár Észak-Karolinában fakitermelésből szeretné megkeresni a betevőre valót, sőt azt remélik, hogy meggazdagodnak belőle. Céljuk érdekében bármire hajlandóak és lelkiismeret furdalás nélkül állítják félre azokat, akik akadályozzák őket. A nő mikor rádöbben arra, hogy nem lehet gyereke megpróbálja  megölni férje törvénytelen fiát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *