5

Stb… Firth a The Railway Manben, Sherlock Holmes 2 kép, Luke Cage poén

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden.

0tc– Danny De Vito szeretné megrendezni a The True Confessions of Charlotte Doyle regény filmváltozatát, a főbb szerepeket Morgan Freeman és Pierce Bronan játszhatná.

– Denzel Washington hivatalosan is leszerződött a Flight-ra.

– Scott Z. Burns forgatókönyvíró meg szeretné rendezni a The Side Effects thrillert, amely arról szólna, hogy mi teszi a társadalmat sebezhetővé, szomorúvá, vidámmá.

– A Laika  stúdió berkein belül animációs film készül Colin Meloy fantasy regényéből, a Wildwoodból. A történet egy fiatal lányról szól, akik egy veszélyekkel és varázslattal teli világában kell boldogulnia, miután bátyját elrabolják.

– James Mangold éppen ráér, mert a Wolverine folytatásához csak jövő nyáron tud hozzálátni, így kinézte magának a Juliet projektet. A címszereplő nagynénje halála után érdekes családi titokra jön rá, felfedez egy rejtélyes dobozt.

– Úgy hírlik, hogy Gerard Butler és Lena Headey is fel fog bukkanni a 300 folytatásában/előzményében.

– Pletyka szinten felmerült, hogy a következő Péntek 13 film found footage stílusban készül.

– 2013. június 7-re tűzték ki a One Thousand A.E. sci-fi premierjét. Rendező M. Night Shyamalan.

– Julianne Moore és Greg Kinnear szerződött le a The English Teacher vígjátékra, Craig Zisk lesz a rendező. Moore egy angoltanárt formál meg, akinek egykori diákja New Yorkban megbukik egy színdarabbal és hazatér. A nő élete fenekestül felfordul.

– Mads Mikkelsen és Bruno Ganz bekerüt a Michael Kohlha filmbe, amely a 16. században játszódik és egy sikeres lókereskedő körül zajlanak a történések.

– James McAvoy és Saoirse Ronan mégsem lesznek benne Joe Wright Anna Karenina filmjében, de Alicia Vikander és Emily Watson úgy tűnik, hogy bekerült a stábba.

– Colin Firth-t kérték fel a The Railway Man filmre, a színész Eric Lomax tisztet fogja játszani, aki a második világháború után bosszút állna azokon a japán katonákon, akik kínozták.

– Kép a Sherlock Holmes 2-ből

– Killer Elite poszter

– Ben Affleck az Argo forgatásán

The Sitter banner

– Kép a Detachment filmből

– Tinker, Tailor, Solider, Spy featurette

– Az Alkonyat 4/2 elő előzetese

– Luke Cage poén

5 komment

  1. Elnézést a tudatlanságomért… de mi az, hogy az új Péntek 13 found footage stílusban készül? Ilyen Blair Witch Project féle áldokumentum lenne?

  2. @koimbra: Köszi a választ! Mindenesetre ha csak pletyka is, de jó ötletnek tűnik. Jobb mintha, megint csak ugyanazt a sztorit mesélnék el, semmi újítással.

  3. Nekem meg nagyon nem tűnik jó ötletnek. Nincs bajom a műfajjal, a Cloverfield tetszett, a Paranormal Activity filmeket imádom (mondjuk az Ideglelésen bealudtam, de ez melllékes), de ez a műfaj valahogy nagyon nem illik Jasonhöz… egyszerűen nem tudom összepásszíntani a kettőt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *