4

Watson a Szépség és a Szörnyeteg újabb feldolgozásában

Véget ért a Harry Potter, így a szereplőknek új meló után kell nézniük, most még nem tudjuk, hogy Daniel Radcliffe, Rupert Grint vagy Emma Watson neve vajon továbbra is a köztudatban marad vagy esetleg pár éven belül mindenki elfelejti őket.

A Szépség és a Szörnyeteg klasszikus történetet számos alkalommal adaptálták, Guillermo del Toro éppen dolgozik az új változaton. Ezt Denise Di Novi producer mondta el a comingsoon oldalnak, illetve az is kiderült, hogy az egyik főszereplő Watson lesz. Egyelőre csak ennyit tudunk, arra azonban mérget vehetünk, hogy a fiatal színésznő nem a Szörnyeteg lesz. Del Toro hamarosan hozzálát a Pacific Rim szörnyes filmjéhez, így valószínűleg, hogy csak produceri minőségben veszi ki a részét a tervezetből. Mindenesetre már most biztosak lehetünk benne, hogy ez a produkció sokkal jobb lesz, mint a legutóbbi feldolgozás, a Szép szörnyeteg (Beastly).

4 komment

  1. “…arra azonban mérget vehetünk, hogy a fiatal színésznő nem a Szörnyeteg lesz”

    Én pedig éppen arra gondoltam, amikor a címet elolvastam, hogy az lenne a poénos, ha ő lenne a Szörnyeteg.
    Egyébként az egész “beauty and the beast” történet olyan lejárt lemez… Esetleg, ha Alföldi rendezné, és a Szépség nem Emma lenne, hanem mondjuk Rupert Grint…? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *