1

Sheen lesz a Ki nevel a végén? sorozat főszereplője

A Ki nevel a végén? (Anger Managment) nem tartozik Adam Sandler legjobb filmjei közé, hozzá kell tenni, hogy Jack Nicholson esetében pedig enyhén szólva se jut senki eszébe, hogy emlegesse ezt a produkciót, ha  a veterán színész neve szóba kerül. A vígjáték mégis siker volt, szerencsére folytatása nem volt…eddig. No nem is szimpla második részről beszélünk, ugyanis sorozatként él tovább a produkció.

Charlie Sheennek ugyanis ez lesz a következő sorozata. A pornósokkal hetyegő, piát vedelő és erősen drogozó színész szűrét kirakták a Két pasi meg egy kicsi (Two and A Half Men) szériából, így több szabad ideje lett, ám sikeresen leszerződött a Ki nevel a végén? szériába. Sheen Nicholson szerepét kapta meg a sitcomban, azaz dühterepautát fog megformálni, aki segít a vádlottak egy csoportjának, hogy leküzdjék magukban a haragot, de ugyanakkor terápiáját saját magán is alkalmaznia kellene.

Joe Roth lesz a producer és egy 10 epizódot rendeltek be, ha elégedettek lesznek a nézettséggel bizonyára még több tucat rész fog érkezni. Már csak Sheen szerződését kell okosan megírni.

Egy komment

  1. szvsz sandler jobb filmjei közé tartozik az alap, nicholson pedig már olyan státuszban van, hogy tök mindegy, miben játszik. felvonja egyszer a szemöldökét és a közönség maga alá pisil. 🙂 charlie sheen viszont ciki csávó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *