7

Újabb képek a Dreddből

Több, mint egy évet kell még várni a Dredd bíró képregényfilmre, a stúdió nem szorította be a nyári kínálatba, hanem a viszonylag nyugodt szeptembert választotta ki premiernek. A készítők helyében inkább még várnék a marketing belendítésével, bár ha egyszer elindul valami, akkor elég nehezen áll meg. Dredd is dübörögni fog a következő hónapokban, az Empire közzétett néhány képet a filmet. A címszereplőt Karl Urban kelti életre, a hölgy Olivia Thirlby, aki mostanában rálépett az akciófilmes ösvényre. Thirlby a Darkest Hour inváziós filmben fog játszani, a Dreddben az újonc Cassandra Anderson bírónőt alakíthatja, úgy látszik a sisakot ő le fogja venni.

7 komment

  1. azon a címlapon nagyon nyápic a dredd.
    meg minek a fejükre akkora sisak. nagyon hülyén néznek ki.
    meg azaz x ami belóg a szemükbe, csak zavarja a látásban.

    Stallone tökéletes volt anno.

  2. Ez a címlapfotó egy köcsögöt csinált belőle. Nem akarom megbántani senkinek az érzéseit, de ez a benyomásom. Remélem nem ilyen anyámasszonykatonája lesz a filmben.

  3. Ez szar.Főleg az az x a sisakján (ezt fogom bámulni a játékidő alatt, akárcsak a hipervándorban jackson új séróját)A jelmez se jön be igazán,én maradok a stallonés filmnél.:-(

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *