5

3D-ben forog az S.O.S. Love!

Sajtóhír: Magyar-amerikai-orosz közös produkcióban forgatja a sikergyáros Sas Tamás a Magyarországon blockbusterként elhíresült „S.O.S szerelem” című film (több, mint 300 ezer nézővel 2007 legnézettebb magyar filmje a mozikban, 100 ezer eladott DVD, 3 és fél millió televízió néző, 5 millió YouTube letöltés) alapjából írt új romantikus vígjátékát.

Hollywoodban nem most figyeltek fel az egyik legnézettebb hazai rendező munkáira, hiszen néhány éve a „Szerelemtől sújtva” már igen nagy elismerést vívott ki azzal, hogy a Los Angeles Times a „hónap legjobb idegen nyelvű filmjének” választotta Sas párkapcsolati thrillerét.

A direktor, aki most producerként is jegyzi az új filmet, ismét nagy dobásra készül! Romantikus vígjátékában olyan sztárok szerepelnek, mint a földkerekségen mindenütt ismert Daryl Hannah, a Titanicból emlékezetes „rosszfiú” Billy Zane és mintha Tom Cruise is feltűnne az új produkcióban…

0ckA további főszerepekben két feltörekvő, fiatal amerikai színész C.J Thomason és Christine Kelly láthatók. Már mindketten ott vannak az álomgyár előszobájában kisebb, de jelentős debütjeik után talán éppen ez a forgatás alapozza meg számukra az utat a hírnév felé. Maxim szerepét egy fiatal orosz színész,  Jevgenyij Stichkin alakítja.

Az akcióelemeket sem nélkülöző produkcióban további főszerepeket kaptak a hazai közönség kedvencei, a  sármos Hujber Ferenc, a mostanában színészként is egyre sikeresebb producer-rendező Árpa Attila és a csodaszép Kovács Patrícia, valamint Hevér Gábor és Szinetár Dóra.

Végezetül egy bombameglepetés, ami nemcsak itthon, de mindenütt egyedülállóvá teszi Sas Tamás filmjét: Az S.O.S. Love! a filmtörténet első 3D-ben nézhető romantikus vígjátéka lesz!

A szuperprodukció indulásának híre talán azért is kelthet nagy feltűnést, mert mint a rendező-producer elmondta, Magyarországon az utóbbi másfél-két évben kialakult filmszakmai helyzet miatt nem indulhattak el mozifilmek és ez a produkció  sem kapott eddig egyetlen fillér állami támogatást sem.

Az S.O.S. Love! július közepétől forog Los Angeles-i, majd ezt követően augusztus végéig magyarországi helyszíneken. A hazai bemutatót december közepére tervezik. Forgalmazó a Fórum Hungary.

A történet…

„Mit kínál Önnek ügynökségünk? Romantikát szállítunk nagy sebességgel, bárhol, bármikor és bármilyen formában! Az első randevútól egészen a hálószobáig kísérjük Önt! Hívjon, segítünk! S.O.S Love!”  Romantikus komédia egy társkereső ügynökségről, akik a hazai pályáról egy külföldi munkával rögtön a mélyvízbe csöppennek, amikor megbízást kapnak egy orosz vállalkozótól egy hollywoodi sztár behálózására.

2011 nyara, a gazdasági válság a társkereső-ipart is elérte. Az S.O.S. LOVE! eddig oly sikeres és harcedzett csapata hosszabb ideje munka nélkül vegetál. A cég két tulajdonosa, Betti (Kovács Patrícia), szerelme, Marci (Hujber Ferenc)  valamint Marci régi barátja, Ricsi (Árpa Attila) már a profilváltást fontolgatják a talpon maradás érdekében. Ezalatt Öcsi (Hevér Gábor) a rá jellemző hebrencs lelkesedéssel külföldi kuncsaftokra vadászik. Az SOS iroda reklámszövegét több nyelvre lefordítva szétküldi a neten, anélkül, hogy Marciéknak szólna.

Hamarosan meg is lesz az eredménye, bár nem egészen úgy, ahogy Öcsi elképzelte. Az irodájuk előtt a három fiút ijesztő körülmények között autóba tuszkolják és hamarosan egy gazdag orosz “maffiózó”fényűző házában találják magukat. Kiderül, hogy a szerető báty éppenhogy felserdült, elkényeztetett és hisztérikus húgának, Zoyának (Christine Kelly)  szeretne kedveskedni egy apró ajándékkal. Ajándékul a lány rajongásának aktuális tárgyát, Jake Griffint (CJ Thomason) a fiatal és igen jóképű amerikai sorozatsztárt szemelte ki.  Griffin éppen Fóton forgatja első rendezését, tehát a magyar cég neten érkezett ajánlata kapóra jön az orosznak.

Sajnos közben a forgatás az anyagi problémák miatt leállt, és a fiatal sztár visszautazott az Államokba, de sebaj, a melegszívű báty felajánl egymillió dollárt, ha hőseink utána utaznak és megszerzik imádott húgocskájának a férfit. Az, hogy milyen módon teszik ezt, magánügyük, de a költségeket természetesen állja. Rögtön a rendelkezésükre is bocsát egy komolyabb összeget, valamint kilátásba helyez egy “életveszélyes fenyegetést” is, ha mégsem sikerülne a dolog

Az S.O.S. LOVE! csapata elindul tehát Los Angelesbe, hogy kinyomozzák Jake lakhelyét, megismerjék szokásait, és ennek alapján kidolgozzák a tervet,  mi módon ismertessék össze a nemsokára megérkező Zoyával. És ami még nehezebb feladat, hogyan érjék el, hogy Jake meglássa a szépséget a lányban, és persze ellenállhatalanul vonzódni kezdjen hozzá. Mivel a hisztis lányban egyelőre ők maguk sem találnak semmi vonzót,  tisztában vannak vele, hogy emberpróbáló feladat előtt állnak.  A kelekótya Öcsi természetesen úgy gondolja, hogy mivel ezt a megbízást ő szerezte, ő is fogja levezényelni. Ennek egyenes következménye, hogy aztán semmi sem úgy alakul, ahogy hőseink eltervezik…

5 komment

  1. Akár egy jobb fajta romantikus film is lehet, de a 3D teljesen felesleges… Pláne, hogy sokszor az akciófilmeknél is értékelhetetlen…

  2. Az egyik forgatási helyszín egy dél-pesti luxus villa.
    Van erről a házról egy 3D virtuális túránk. Ha be szeretnél nézni itt megteheted:
    vecsesi-villa.3dvalosag.hu

    Hamarosan kész egy újabb 3D anyag, ahol éjszakai díszkivilágítással nézheted meg a kulipintyót.

    yousell.hu -n szeptember 20-tól

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *