24

The Dark Knight Rises teaser

Joel Schumacher földbe döngölte Batman népszerűségét, de jött Christopher Nolan akinek segítségével a képregényhős kiemelkedett a trutyiból és újra fényesen csilloghatott Hollywood egén. A folytatás még nagyobb sikerré vált, 2012-ben pedig érkezik a harmadik felvonás, ahol Gotham védelmezőjének Bane-nel kell szembeszállnia, de hogy kivel gyűlik még meg a baja a sötét lovagnak, azt egyelőre még homály fedi. Macskanő is felbukkan, ez már biztos.

24 komment

 1. Nekem abszolút elérhető, de még mindig nem vagyok benne 100%-osan biztos, h a csávesz a trailerben Gordon-e, vagy sem. Mindenesetre, jobb így mint kamerásan, nem az a pörgősebb fajta teaser, de számomra elég drámai hatású volt, bár lehet h csak azért, mert imádom a Begins-t és a TDK-t is 😀

 2. Basszus azért a TDK első trailere azzal a sejtelmes zenével és Jokerrel sokkal jobb volt. Mégis ki a franc az ott az ágyon? Nem hinném h Gordon lenne. Nem nagyon hasonlít és még a hangja sem stimmel. Aztán persze lehet hogy tévedek. Mindenesetre az utolsó pár másodperc miatt már megérte végig nézni. Nagyon várós!

 3. @Dean6: Ja rájöttem meg utána is olvastam tényleg Ő az. Ok hát akkor tévedtem. Mindenesetre nagyon várom. A végén amikor Bane megy Batman felé ő pedig hátrál valaki a háta mögött éppen becélozza egy fegyverrel. Legalábbis úgy látom 😀 😀

 4. @madnesstears: valóban, annak ellenére, hogy teaser trailer, nem ártott volna, ha legalább egy hajszállal izgalmasabb/igényesebb, mint egy fan made trailer…

 5. Szerintem vágyfokozónak (ld. “teaser”) épp megfelel, nem értem a fanyalgókat. Kíváncsi vagyok, hogy fejezik be a sztorit, az egyetlen képregényfilm, amit várok.

 6. Azt gondolom, a koncepció hasonló lesz, mint a TDK esetében, ahol Kétarc megjelenését trükkösen végig kihagyták az előzetesekből.

  Bane azért még ezen a fél snitten is ijesztőnek tűnik.

 7. Jó gyenge teaser. A Sötét Lovagnál elég volt Michael Caine szövegét, aztán Joker hangját bevágni, máris libabőrös lettem.

  Batman/Bruce Wayne viszont az új sorozatban elég jellegtelen (a Sötét Lovagban is Joker és Kétarc vitte a filmet), az ellenfelekről keveset tudni.

  Baj lehet, ha olyan kiírásokkal kell dobálózni, hogy “epic conclusion” mert tartalommal nem tudják megtölteni a teasert… De ha valaki, akkor Nolan az, aki képes lesz méltón lezárni a sorozatot az előző rész után.

 8. @Twix: Bár tudnám, hogy van-e baj 😀 Nolanben bízok, Hollywoodban nem.

  Nemrég meg kijött a John Carter trailer is. Egy újabb sárba tiport gyermekkori álom 🙂

 9. Szerintem itt arról van szó, hogy annyira várta a nép, hogy egyszerűen csak közzétettek valamit. A bemutató jövőre esedékes, nem tudom minek kell kapkodni.

 10. Ismételjem, hogy atomállat? Nem, lelkenedeztem és tomboltam örömömben eleget a TDKR kapcsán, de később valószínűleg megint fogok. Nálam most minden Nolan-film mindegyik hírmorzsájának bérelt “Atyajóúristen-de-atomállat!” helye van a várós filmekkel kapcsolatban. Nincs sok.

 11. Amennyire menő, annyira semmilyen. Bár ez csak a teaser, remélem a trailer nagyobbat fog ütni.

  OFF: Világszerte ordibálták a teaserre, hogy fúj, azért, mert Macskanő még csak szerepet sem kapott benne. Szerintem erre jó oka volt Nolan bácsinak. A TDK előzetesében sem mutattak semmit Kétarcból, itt meg a dögös, szexi, halálosan csábító tolvajól, Macskanőből nem. Ez csak egy bevált bravúr, nem kell miatta szitkozódi össze-vissza.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *